ÖVKs 25 års jubileum

Igår så vad det en stor fest i Örkeljunga! Dom firade att dom fyllt 25 år. Folket som var där var gamla spelare samt nya plus familj. Det va jätte trevligt. Vi fick en 3 rätters middag. Och jag var verkligen jätte hungrig. Hade bara ätit frukost vid 10 sen fick vi mat vid halv 8 ungefär. Den maten vi fick var skagenröra i bröd, middagen var kött, potatis, sås samt grönsaker. Efterrätt paj. man var verkligen mätt när man gått därifrån.
Det efterfestades hos Brian och Micha. Eller det blev la ingen sån fest men alla drog dit om umgicks lite och drack te och kaffe!:) Mysmys.
Jag och anton fick dela på en jätte liten och smal madrass och som täcke hade vi 2 lakan. Inte alls så jätte skönt. Men glad att man fick någon plats överhuvudtaget!
Första ordet man hör på morgonen är (Godmorning sunshine) Brian hade vaknat och började sjunga och hoppade lite av glädje. Vet ej varför. Men trevligt va de med att någon var morgonpigg.
Vi kollade på allas kameror sedan hur korten hade blivit under kvällen. Inte alls några skönheter! Så tänker bara visa några!
Fick höra anton sjunga igår ! Nästan första gången! :) . Dom va tvugna att göra något när de va 25 års jubileum, så dom sjung 2 låtar, jingelbells rocks, nu är det jul igen sen en dansk snabbs visa! Rätt kul!:)

Nu är vi hemma, vi har inte gjort någonting alls. Sett på Ice age. Vi ville göra en kladdkaka men då såg vi att äggen hade gått ur och vi orkar inte åka till affären! Så de får bli popcorn och sällskapsresan 2 på tv snart! Ska gå till soffan och umgås med anton!♥ Du är det bästa jag har!



image358


Puss allihop

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0