Falköpingsresa + Jobb intervju!!

Till helgen ska jag och anton åka till Falköping. Det ska bli skönt att komma hem igen! Det va ett tag sen man var där.. Saknar alla kompisar! Men längtar till de blir Söndag!! Då ska jag på en jobbintervju på Boomerang! Jätte glad! Har alltid velat jobba i en klädaffär!:) Så nu kommer chansen! Och jag ska ta den!:) Så jag hoppas verkligen på detta nu! Har varit arbetslös allt för länge nu!

På fredag ska vi sova hos pappa, på lördagen ska jag ha kalas hos honom! ska bli kul att träffa dom igen! Sen på söndagen så har vi kalas hos mamma, men de får bli tidigt på söndagen så jag hinner åka till helsingborg till min intervju! Men de ska nog gå!

Nu är det Desperate housewives på tvn. Ska sätta mig i soffan med lite kladdkaka och en varmfilt! Ha det fint allihopa!

image353
Love

en ny dag

vart ska man börja.. Vi köpte nya fiskar igår !:) Rätt många blev de faktist. Anton hittade någon djuraffär där det var 20% på alla fiskar samt tillbehör. Så vi gick ner dit för att se om de fanns några vi ville ha!  Vi kom hem med 10 stycken småfiskar (kan ej namn) som ska simma i stimm. Vi hade en liten innan och hon på djuraffären sa att dom skulle vara mins 7 stycken. Så de blev 10 stycken vi köpte + en liten ål. Sen åkte vi till en annan djuraffär för jag ville ha en fisk med as fina fenor(kan ej namn på den heller) Men den är så himla fin! Så när vi kom hem tänkte vi att guldfisken kommer säkert äta upp den blåas fenor. Men de gör den inte än som tur va ! Annars får vi ge bort guldfisken!
Imorse när jag vaknade tänkte jag att jag går och kollar hur det har gått för fiskarna idag. Det varkar ha gått jätte bra! Men sen tillar jag runt lite och jag ser inte ålen. Den är borta. Vet inte om den bara gömmer sig i båten eller om den är uppäten. Men de tror ja inte den är, för den är riktigt snabb! Fast man undrar ju, för när anton åkte till jobbet imorse kollade vi akvariumet då med. Och då tände vi lite snabbt. Då ligger guldfisken precis grevid ålen.. Men vi får se om den dyker upp.
Idag vet jag inte vad som händer.. Bara vara hemma antar jag, städa lite och göra de iordning.. Jätte kul!! Kanske man kan åka en sväng förbi väla och se om dom har fått in några nya jackor! Men de har dom säkert inte.
Ernesa jag vill träffa dig igen snart!♥
image352


Här kommer lite bilder på dom nya fiskarna !:)

Pusss

Skrämmande

Asså shiit, de e snart Jul.. Att tiden går snabbt. helt sjukt. Men de e ju kul de med att den inte går allt för sakt! Vi ska fira jul hemma hos mig den 24 och den 23 hos anton! Det ska bli kul! Snart måste man börja köpa lite julklappar och sånt jobbigt! Vet inte vad ja ska köpa till Anton än. Men ja har en liten aning vad ja ska köpa!:) Just nu sitter jag emsan i lägenheten, inte alls så kul. Går inget bra på tvn heller. Jobbigt att man inte har någon dvd! Tänkte åka med till tierp idag. Men ja vet inte vad som stoppade mig. Kanske att de inte är så roligt att sitta instängd i en buss i några antal timmar! Anton var inte alls tyst imorse när han gick upp. Lät som att han skulle riva ner heela köket. Så man kunde inte sova skönt när han lät som han gjrode! Men de gör inget ! Tycker om han ändå:)
Jag vill åka utomlands!! Ja vill inte ha det kalla vädret hela tiden. Hade varit så skönt att komma bort ett tag och bara ligga i den sköna värmen!! Men de lär ta ett tag tills man åker bort. Det är ju bra om man har ett jobb där man tjänar bra med pengar! Men jag och anton ska åka någon gång snart hoppas jag! Vill det iaf !!:)
Happ vad ska man göra hela dagen idag då.. bara se på tv?!? Pratade me sofia förut. Är så GLAD för din skull honey! Äntligen har den stora kärleken kommit till dig !:) Hoppas de håller i all evighet!:) Du förtjänar att vara lycklig efter allt som hänt innan! Big love♥

 image345
Hoppas du inte hatar mig nu för jag la ut de kortet sofia :D Det är fint tycker jag !:) Nä nu ska ja ta tag i lite saker, ska börja med disken sen städa. Trååkigt! Men de blir bra resultat. ! Vill att du ska komma hem nu kära sambo♥ Tyvärr så förlorade dom sin match! Men det va nära att dom vann! Så de va bra spelat ändå tycker jag! Så nu är dom på väg hem, han sa att dom skulle komma hem vid 5 tiden. Låångt kvar !:( men men, pratade med linda på msn förut. Tänkte att hon måste ju se hur jag har det i helsingborg ! men hon vet inte om hon kan komma än. Men hade varit trevligt med sällskap! Hoppas du mår bättre snart !

Detta va allt för mig idag!
Pusss
image346

Hänga med eller strunta i de?!

Hmm jag vet inte hur jag ska göra än. Om ja ska hänga med anton till Tierp eller om ja ska stanna hemma? Resan kan nog va rätt kul upp med allt folk. Sen att man får se snö! Men ja har lite tid att tänka. Anton ska upp tildigt på morgonen så om ja känner mig lite pigg så hänger jag kanske med !
Idag har vi varit hos antons familj, Väldigt trevligt!! Vi blev bjudna på en jätte god middag, samt efterrätter. Man var verkligen mätt efter alla goda måltider!
Curt (antons pappa) fyller år nu på måndag! Så han hade ett liten kalas nu till helgen då! Grattis i förskott :) *L* .. Fick en jätte fin blomma av antons familj. Tack tack!
Skickade iväg massa CVn igår. Hoppas på att jag får ett jobb snart, hade varit jätte skönt! Vill inte vara hemma och gå runt hela dagarna. Vill ut och ta tag i mitt liv!! Så nu är de bara och vänta och hoppas på det bästa! Och kolla efter lite nya jobb på Ams!
Nu sitter vi hemma mätta och glada och ser på tv. Blir nog sängdax snart kan jag tro!! Börjar bli rätt trött efter en lång och rolig dag!
Nu är de nästan säkert att jag och anton firar julafton hemma hos mig! Sen firar vi hos han den 23 i hans sommarstuga ! Längtar !!

image335

Detta va allt för mig!
Pusss

tack så mycket för allting jag fått! :)

Idag har de varit en toppen dag! Tack NI alla som skickat kort till mig samt sms och ringt !:) Har blivit jätte glad för allt jag har fått ! Den 23e nov åker jag ner till falköping och fortsätter firandet av min födelsedag där ! Då blir de nog mer kort samt presenter !
Sen har Ernesa♥ spenderat sin kväll hos mig !:) Det var jätte trevligt att träffa den tjejen igen! Vi åt tårta och lite kärleksmums och pratade om de mesta! Hon ska till falköping imorn, är lite sugen på att åka dit jag med faktist. Fast ska kanske hänga med anton och hans lag till Tierp och se dom spela! Svårt val! Senare på kvällen tittade mats förbi också! (ernesas sambo). Så han fick smaka på min tårta han med. Alla tycker om den! Och det är ju bra :D Alltid trevligt med lite sällskap!!

Här är lite kort,choklad och blommor jag fått från nära&kära!
♥Tack så jätte mycket !!!!♥
image324

Här är de ja fick av min sötnos !
image325

♥♥♥Tycker om dig sååååå mycket min sötnos!!♥♥♥
image331

Min födelsedag :D

Idag fyller jag år :) Känns skönt att den dagen man länktat till äntligen har kommit ! Vaknade imorse av att jag fick ett sms av mamma tidigt på morgonon. Hon skickade sms den tiden jag födddes! rätt kul faktist. Sen efter de kom de massa sms från olika folk!:) Tack så mycket för omtanken!!
Jag vaknade före anton, så han hann aldrig komma med frukost på sängen! Men sen när vi skulle äta bad han mig gå och lägga mig och låtsas sova, Så kom han in med frukost och massa paket:) Helt underbart ! Det va jätte kul att kunna få fira sin födelsedag med honom!:)
Jag fick ett stooort kort ,jätte fint va de! Där de stod, (Grattis på födelsedagen älskling, Tycker om dig !)
Det va jätte fint tyckte jag! plus att kortet va himla fint! Men 2 fina nallar ! Sen fick jag en fin ask med choklad sen 4 stora badkulor i form av en boll och hjärnan! Dom doftar underbart ! sen fick jag 2 andra saker till, fast dom håller jag för mig själv !:) Men jag är jätte nöjd!!!
Tack så mycket för allt fint min älskling!♥
Sen när jag öppnat alla presenter åt vi frukost och smakade på min tårta jag gjorde igår ! Den va riktigt god! Så det var en lyckad tårta !!
Nu sitter jag och väntar mest på att brev ska komma ifrån mamma samt släckt ! Sen kommer nog ernesa förbi och äter lite tårta!:) hoppas hon kan komma bara, hade varit trevligt att träffa henne igen!:)

Mina presenter jag fick av Anton♥
image323


Nu ska vi ut och äta god mat ! Pussss!

Imorgon är det MIN födelsedag!:)

Wiiie nu började de närma sig !:) snart är jag 19!:) Känns bra ! Idag har ja inte gjot så mkt. har städat lite och så. Som vanligt. Sen har ja väntat på att anton ska komma hem. När han väl kom hem åt han bara sen drog han ut med niklas. Han skulle hjälpa honom med någon säng.. "så där fick ja en liten diss". Men han kommer nog snart och då måste vi åka till affären. Ska baka en tårta tills imorn hur de nu ska gå :) Tänkte göra en prinssestårta! Pratade med mamma idag om vad man ska ha i en tårta, hon är expert på att göra tårtor. Så om ja inte klarar att göra tårtan ringer jag bara henne så får hon förklara lite för mig !:)
Känns konstigt att inte fira sin födelsedag hemma i falköping. Får se hur allt känns imorn! Sen åker man ju hem den 23 nov!:) Då får man träffa alla igen. Vem vet Linda. Jag kanske kommer och överaskar dig igen som förra gången:)
Här är en bild på hur tårtan blev :) hade ingen sill så de blev lite tjocka ringar med floorsocker! Men de blir nog bra. Hoppas den är god bara!! Det är bra för att vara min första tårta jag gjort :D Så jag är nöjd

image322


Detta va allt för mig denna kväll!
Pusss♥

2 dagar kvar

Tisdag morgonen började med att man vaknade av att grannen satte på duschen. Sen kunde jag nästan inte somna om! När ja väl hade lyckats bli så trött så ja kunde somna ringer väckaklockan. Klar att anton ska upp och gå till jobbet. Men efter han hade åkt sov ja läänge:) vaknade av att någon hoppade på mig i sänge, blev livrädd. Men de va bara anton som hade slutat jobba vid 2 tiden!
Senare bar de ut till väla centrum. Jag letade efter en jacka. Kollade på team sportia. Hittade en rätt snygg jacka där och den va inte så farligt dyr. Men de e fortfarande inte en sån jag vill ha ! Men jag har inte gett upp letandet. Sen efter vi hade varit på väla centrum så bad jag anton åka och visa hur de är han cyklar med jobbet. Typ vilka områden han springer och delar post på. Det va rätt mkt han fick springa på sina runder. Tycker synd om han. Han borde få köra bil istället tycker jag! Jag hade aldrig orkat vara brevbärare med min dåliga kondision!
Han visade även ett jätte fint område med massa nybyggda villor. Snacka om att de va stora fönster på de husen! Vi hade gärna velat flytta in i ett sånt hus än denna lägenheten vi har ! Men de får vi ta om några år ;)
Nu har Anton åkt till träningen (igen). Han kommer hem seeent ikväll. Han ska fråga tränaren idag om ja får hänga med dom och spela i Tierp nu på söndag! Hade varit kul och hänga med dom och kolla på matchen ! Men då ska man upp kl 5 på morgonen. Lite för tidigt om de gäller mig. Men man får sova i bussen sen! :) Satt som vanligt och kollade igemon korten ja hade på datan! hittade denna läckra bild på mig och Sofia + två andra killar vi stötte på när vi skulle ut och festa på terassen! Minnen:) Dom bara dök upp!

image314


Det va allt för mig ikväll!
Puss

Måndag och 3 dagar kvar!

Denna dagen började med att man vaknar till grannens duschande! Inte allt så kul! Sen kunde man inte somna om för vi har inte skaffat oss gardiner än! Så det är rätt ljust på morgonen när man vaknar! Vi som hade tänkte och sova länge idag! Men nej då.
Senare på dagen har vi bara legat och sett på tv från sängen, allt för lata. Efter lite tv tittande åkte vi till Ica maxi och köpa oss lite mat. Anton äter så himla mkt så maten tar fort jätte snabbt! Vi tänkte laga god mat innan hans träning, men de hann vi inte för vi var lite sega på maxi, så vi fick ta några smörgåsar! Sen åkte han iväg till träningen! Hörde att dom skulle ha en hård träning ikväll, synd om anton. Han kommer vara helt slut när han kommer hem...:(
Jag har tänkt och börja dansa igen!  Såg en danstävling förut på tvn. Man blev lite sugen på att börja ställa sig upp o dansa med dom! Men vet inte om det kommer att gå att dansa med mitt knä. Det hoppar urled så fort man börjar anstränga de typ. Men läkaren sa att ja skulle röra på de varje dag, så får ta och börja med de nu!
Sen när anton åkte till träningen tänkte jag att ja klipper håret ! :) Så nu har jag klippt de! Det är mkt finare än vad frisören klipper tycker jag! Mycket billigare att klippa sig själv!! S
Sen färgade jag håret mörktbrunt igår kväll! Det blev riktigt fin färg! Så nu känner man sig lite omgjord!:) Man ser inte håret så jätte bra i mörkret. Får ta nya bilder när de är morgonljus ute! Ps. Jag har toffs i håret! det är inte så kort ;) har bara klippt upp de i fram och ibak!:) men längden är kvar!
Ska gå och börja med maten nu så den är klar tills anton kommer hem !


image312


 

Pussar♥


Sakar dig sara T!

Har pratat med Sara på msn lite ! Saknar den bruden asså! fan va man kan längta tillbaka till dom tiderna man hade med henne ! Hon var en pingla ! Det är jätte tråkigt att man aldrig ses längre typ! =( för det är en bra bit ifrån oss 2 ! Men snart ska vi nog ses när du spelar här nere i skåne! Då kommer jag och hejjar på min sara !
Saknar dig massa! Går inte o beskriva med ord gumman!


Du är den bästa av dom ALLA♥



image297
 
Du kommer alltid vara min bästa vän!♥


4 Dagar kvar !

Nu börjar det närma sig jätte fort till min födelsedag!:) Idag fyller Lindore 18 år ! grattis grattis gumman!. 
Idag ska jag och anton bara ta de lugnt! Vi har köpt en bingolott och ett paket glass så vi ska sitta och äta gott framför bingolotto:) . hade tänkt färga håret idag med. har köpt mörkbrun hårfärg, Får se hur de blir! Men de ska nog bli bra !:)
Nu bär de av till tvn med ett paket glass :D

Puss

Muffinsbakande

Ikväll har ja bakat muffins, Blev så himla gottesugen men ja orkade inte gå till affären. (som bara ligger ca 2 min härifrån ) Men de blev några muffins istället! Skit goda !:) Nu blir nog anton glad när ja har bakat lite :) Han är inte så jätte duktig på att baka så det blir min uppgift, samt allt annat ;)..  Är ser ni resultatet

image290


Hoppas anton kommer snart så han får smaka på muffisarna :) Sen har vi massa kärleksmums i frysen med som måste ätas upp!

Love♥

5 dagar kvar + Snö

Imorse när jag vaknade låg de lite snö på marken! Jag Tycker det är så himla kul med snö! Så jag får hoppas att jag har mycket snö på min födelsedag! Fast det får inte bli så himla kallt! Då är det inte kul! Och inga snöblaskiga dagar! . Jag har ingen vinterjacka heller:S, har inte köpt någon än. För jag hittar ingen som jag vill ha! Min andra jacka är typ jätte kall. Den hjälper ingenting mot den kalla kylan. Den är jätte stor! Så den kommer jag nog inte ha så jätte mycket använing för ! Pratade med mamma i telefonen rätt länge idag! Vi pratade om allt möjligt! som att jag behövde en ny jacka! Hon hjälpte mig att kolla lite på internet om vi hittade någon snygg! men alla jackor är så himla dyra! Och jag vill inte köpa någon dyr jacka som man kanske inte änns kan ha nästa år ! Men men. Det va trevligt att prata med mamma igen!:)
♥♥♥
image285



Idag har jag följt hur det har gått för anton när han spelat i Tierp mot sollentuna på internet. Det var jätte lika hela tiden, men dom förlorade tyvärr! Hoppas dom kan vinna nästa match då!! Men om man ser de positivt så kommer han hem ikväll!:) Det va lite tråkigt för dom igår, han sa att bussen hade gått sönder i jkp! Så dom fick sitta och vänta rätt länge på att en bil som dom skulle hyra skulle komma. Så dom kom upp rätt sent till tierp. Vaknade av ett sms 02:24 att dom var framme på hotelet nu! Det va skönt att veta att dom kom fram iaf! Trots bilbekymret och snöstormen!
♥Anton♥
image283
Vissa hinner med dans under matchtid ! Vissa har nog sett The ring dagen innan!
                                                              


På torsdag på MIN fördelsedag ska jag kanske vara hundvakt åt brus igen.! Fast vet inte om jag kan vara de om jag och anton ska hitta på något spec! Men det ska nog gå bra! Han är ju så söt brus!:) rätt busig men de e kul!!

image284

Det va allt för mig idag !
Puss & kram

6 Dagar kvar.

Nu har Anton åkt iväg till tierp. Han kommer nog hem imorn igen , skönt de ! Idag så kommer det nog inte hända så jätte mycket. Ska la bara sitta hemma o dega framför datan o tvn. Kommer kanske spana in fiskarna lite ;).
Fick kort från ernesa nu från lagfesterna. Har inte haft internet innan så har inte haft dom! Men de fanns en del knäppa bilder där man undrar vad man håller på med. Jaja . Hade tänkt och åka till sthlm idag! Men de blev så fort inpå så jag stannade hemma. Hade varit kul att träffa släkt och vänner där uppe! Spec rachel! Hon har kommit hem till sverige nu!:) längtar som fan efter den tjejen!:) Har inte sett henne på as länge. sist var på studenten! Miss u babe! Saknar Rana med. Henne har ja inte sett på as länge. Saknar allt vi gjorde tillsamans! Men du och rachel får komma och hälsa på mig i Helsingborg snart :) Love you !♥

Rachel Ñ Rana
image269image271

Pratade med Lindore igår:) Blev jätte glad att hon ringe. har ringt henne några dagar nu men hon har aldrig varit hemma. Men nu fick ja ju svaret på varför hon inte va hemma. Hon har praktik på ett sjukhus! Hoppas verkligen du kommer få jobb där sen ! Hade varit kul för dig tror jag:) Snart ska ja till fkp, och då tänkte ja och lindore gå ut och festa! Det har vi inte gjort på jätte länge! Men snart :). Hon fyller 18 på Söndag! :D Du börjar bli stor nu:P
♥♥♥
image273


 
♥Kärlek♥
image268


image260

7 Dagar kvar !

Då sitter man här igen och skriver blogg, blir rätt ofta nu eftersom jag inte gör så jätte mycket om dagarna! Men idag har jag iaf fått gjort en del iaf! Jag har bakat en jätte god kaka!, Kärleksmums Mmh! Men när ja väl började tilllaga den så kom ja på att jag inte hade alla ingridienser. Så fick springa till affären och köpa det som behövdes! Oftast så brukar man nog kolla innan man bakar att man har allt ! Men det glömde jag! Men det gick bra ändå! Dom blev jätte goda iaf! Det är huvudsaken!



Idag har jag och Anton varit och köpt en fin bakrund till fiskakvariumet! Det blev en fin bild! Det är en massa stenar och lite annat !:) Fiskarna är nog nöjda! Fick gå upp tidigt idag för att gå och köpa fiskmat och en temp till akvariumet! Det va jätte jobbigt, För den vägen vi har till djuraffären är den tråkigaste väg man kan gå. Den är typ helt rak. Så det känns som man inte kommer någon stanns att man bara står still på samma ställe. Sen gör de ju inget bättre att typ alla hus ser lika dana ut heller !:) Men ja kom fram och hem rätt snabbt ändå! Skönt de !
Sen imorn går jag kanske förbi och kolla läget med Ernesa! Ser så att mats tar hand om henne!:) Men de gör han nog! Men ja måste gå dit och lämna lite kakor:D "hemmafru" snart känns de som!

image250


Det var allt för mig denna torsdags kväll!
Kisses

Köpt fiskar idag!:)

Nu har jag och anton fått husdjur! Vi har köpt fiskar :D Fick akvarium,sand,pump,4 fiskar, hov,båt för 150 kr! Jätte billigt för allt de !:) Känns skönt att inte vara ensam om dagarna längre:D Nu kan jag sitta och spana in fiskarna när jag inte har nått att göra !:) Det finns fyra fiskar, man måste ju ha namn på dom:P En ska heta sofia, enligt sofia!:D Har du något namn till dom andra 3 oxå sofia?:)
Pusss!

image274




Det börjar närma sig! 8 dagar kvar!

Miss ma family!


Jo man saknar ju familjen lite. För här hör man inte när mina bröder bråkar eller nått! För dom bråkar nog varje dag:P Fast de e skönt att komma ifrån alla med på ett sätt. Min minska lillebror han kör ju med nattramsor. Och dom blir man lite off på ibland! Samt min andra bror sitter vid datan konsant hela tiden! Han märker man inte av så jätte mycket förutom när han gått ifrån datan. Då leder det in till min andra brors rum med lite fight ! Fast sanrt åker man till familjen Björk igen och firar min födelsedag:)!


image252

Klart man börjar räkna ner till sin födelsedag:D Inte för jag vet varför men det är alltid trevligt med lite uppskattning!:D Vet fortfarande inte hur det blir, om man ska slå till med en fest! Då kan man ju ha enflyttningsfesten samtidigt :D Well well vi får se hur det blir med det !
För nu är det inte alls långt kvar till min födelse dag! Hehe det har gått rätt fort detta året. Det känns inte alls som det var länge sen, ♥Anton♥,sara,sofia,al och emma kom hem till mig och överaskade med en sång utanför mig dörr:D Haha rätt pinsamt det va! stängde dörren framför näsan på dom! hatar att bli överaskad på det viset!:). Och mamma hade sagt att vi skulle få besök av min släkt typ vid 10 på kvällen. ja bara hallå?! är dom knäppa och kommer 1 gång till. så jag var tvungen att byta om och sminka mig igen! men trevligt va det.Hoppas det blir ännu trevligare i år när ja får vaknade upp med min nya sambo o höra grattis på födelsedagen:)

Nu sitter jag coh skriver med linda på msn igen, ovanligt! men kul som fan! Hon skickar en mssa gamla bilder på oss som vi tog för ett bra tag sen:) Kul att tänkta tillbaka på den tiden:)

◊Jag och Linda◊


NU är Anton hemma från träningen:D Äntligen!:) ska gå och mysa lite framför tvn!

¤Bye¤

Tisdag, Bara 9 dagar kvar :)

Σm£liξ 
image236


Början på denna dag va rätt bra :) vaknade nästan precis när anton kom hem från jobbet vid 13. sen tog vi en tripp ut till väla och kollade lite. Jag skulle leta efter en jacka som ja kan ha nu i vinter , men hittade ingen bra! Istället gick vi och kollade på djur. Jag vill ha fiskar eller något så man inte är helt ensam. Vi hittade ingen höjdar fin fisk ute i väla så vi åkte hem. Men på vägen hem så körde vi förbi en liten djuraffär. Och klart att dom har just den fisken jag vill ha! Vill ha ett marsvin oxå men de blir nog för mycket jobb! Så nu sitter jag på blocket och letar efter något billigt akvarium. Känns inte kul att betala typ 600 kr för ett nytt när man kan få ett lika stort och fint på blocket för ca 200 kr :)
Nu har anton åkt till träningen! Han kommer hem sen ikväll. Tycker inte om tisdagar! Så jag ska ta och städa och diska lite så det blir lite fint igen! Pratar med linda på msn. Vill att hon ska komma ner lite. Saknar henne! Det är tomt att inte ha någon här :( Men ja klarar mig än så länge.



Sökt jobb har jag med gjort. Det går nog rätt bra !:) sofia har skrivit cv till mig och ska skicka det! så himla snällt! för jag har inget word på datan eller skrivare!:) hon är en klippa:)

The end

Ensamt !

Nu är det lite ensamt här hemma! Anton är inte hemma, för han är och tränar! Lite tråkigt att han verkligen tränar varje dag nästan:( Men så är det la när man spelar Elit! . Hade inte varit fel att få vara med han en heldag. För så som det är nu är det bara att vakna tillsammans och gå och lägga oss tillsamman. Det är inte så jätte kul!. Men men jag kan inte gör så mycket åt de!
Allt är skit idag! Inget brkar gå som de ska. Jag har inget jobb, har skickat tusen tals ansökningar när ja var i falköping, men nej då det är ingen som har hört av sig. Jag trodde det skulle vara lite lättare att få jobb men det är det inte! Får snabbare jobb i falköping än här i Helsingborg. Det kan man inte tro. Man får tankar ibland att om man ska flytta hem och jobba där. Men då har ja ju inte anton vid mig! Så det är så svårt:( . Men jag hoppas verkligen på att jag ska få ett jobb här nu snart! Detta funkar inte längre att man ska vara arbetslös. Har ett jobb på G kanske! Det är på Scandlines! En båt som kör mellan helsningborg & Helsingör ! Så det hade varit helt underbart att få jobba där!
Saknar alla mina kompisar i falköping med! Det är tomt här utan några alls typ! Visst det finns ju folk här i helsingborg som man kan vara med! Men snart fyller jag år så då hoppas jag på att kunna åka hem till falköping för att mina släktingar ska kunna fira mig! Bara 10 dagar kvar:D Men nu innan sa Anton att han kanske skulle till Danmark för att spela någonting. Blir lite sur om det är den helgen jag har planerat att vi ska åka hem till mig! Volleybollen förstör mycket!
jaja slut på allt klagande!


Tycker om dig jätte mycket min solstråle!

♥Kärlek♥
image227



Hoppas det går bra för dig sofia med kärleken. Man kan ju hoppas att det kommer slå lite gnislor med andreas!!:) Like you babe!


Nu ska jag till tvn och mysa mig in i en varmt filt !. Pussen

Sofias besök!

Nu har sofia lämnat oss! :( snyft! Vi har hafe en jätte rolig helg tillsammans. Det va jätte kul att träffa henne igen! Vi gick på bio igår och såg 1408, skiiit läskig!! Men ja hade sett den innan men nu va den ännu äkligare för de va lite större tv med lite bättre ljud!:) Och det är klart när man står i kön till att komma in till biografen att ja tappar masssa popcorn! lite pinsamt. Sen sa en liten kille Mmm gratis popcorn, jag och sofia trodde ärligt att han skulle plocka upp en och äta. Men det gjorde han som tur var inte ! Anton va oxå lite rädd under filmen!:D lite kul att se han hoppa till lite med! Det är inte bara tjejer som är rädda för skräckisar :D

Idag så var våran utflykt till Tropicarit! shiit va kul det är där. Var där med anton för första gången för några veckor sen! Så tänkte att ja måste få dit sofia!:D där kunde man se nästan alla olika sorters djur! Hade varit lite roligare om man fick röra dom! Men de gjorde man ändå;)



Här är lite mer Roliga stunder på tropicariet!

Sofia hittade en sandhög och började gräva !
image196

Det är så himla "läskigt" att stå vid ett fejkat spindelnät. Ohh!
image197

Det var en "riktig" spindel! Eller hur sofia!
image198

Akta näsan sofia!! den bitts!
image199

Någon måste ju äta upp den så den inte smiter!
image201

Sofias nya pojkvänn! Snygg ore what!
image202

Jag var då rädd för honom!
image205

Sofia blev rädd för han med tillslut! Skönt!
image206

Tror dom ska sitta där !:D
image207

Jobbigt att gå upp för trappan. Det får sina resultat!
image208

Jo sofia det fick ju sina resultat!:D
image209




Nu var det slut på det roliga!
image210


Hade en toppen dag med dig sofia!:)

Saknar

Känns så tomt här utan några vänner alls! har då ernesa och anton! Men vill att SOFIA ska komma hit!:) vill festa med dig! samt mina vänner i fkp! Fyller ju år om exakt  veckor! wow blir 19:S Det är en sån onödig ålder!! . Funderar på om man ska ha någon fest när man fyller år kanske. fast då måste de ju passa med antons matcher o sånt , o det gör de la säkert inte! men om de blir något hör ja av mig till Er som är bjudna!:)

I miss SARA T !!!
image163

Satt och kollade igenom lite bilder på datan så hittade jag dom här



Haha lite roliga kort! stämmer inte alls in på mig! shit va ont de gjorde när ja ramlade av stolen som ja stog på! ja va tydligen för tung för den så stolen gick sönder! Illa!! Men ja hade ju knäskydd! :P så någon nytta va de :D.. Nu ska ja sätta mig framför tvn och vänta tills anton kommer hem! Ha d bra allihop!:)

Hundvakt och soffletande

Idag kom sara med sin lilla vovve hem till mig för ja skulle vara hundvakt åt honom för hon skulle jobba! Och ja ville inte vara ensam om dagen så ja tackade ja:) Han är så söt. Jätte busig! springer runt hela tiden. Fast nu har han nog tappat lite energi efter allt springande så han tillbringar all tid i sängen !!




Jag är på jakt efter en ny soffa. Vill ha en 3 sits och en 2 sits! har hittat en jätte fin här i helsingborg! Hoppas ja kan köpa den! för det hade blivit snyggt ;) Det va inte så farligt dyrt. 700 kr kostar de med 2 delar!:) Men då blev de andra problemet var ja ska göra av min andra soffa! La ut den på blocket idag för att se vad man kan få för pris på den! för man kan ju inte ställa den i förådet :S det blir rätt trångt ! Nån som är intresserad hör av er ! :)


RSS 2.0