Tjejkväll!

Ikväll så har jag och Ernesa haft en tjejkväll, vi har ätit god mat och pratat om allt möjligt! Det var jätte kul för det känns som jag och hon har rätt mkt gemensamt! Så de är bra att man har henne !
Vi lagade jätte god mat, pasta och kyckling i någon god sås! rätt lyckat faktist :) Det smakade jätte bra. !:)
Så vi åt mat och såg på tv o hade de allmänt roligt ! Hon verkar vara en jätte trevlig tjej!:) glad att jag har henne! Rätt skönt att hennes kille spelar i samma lag som anton! för när killarna är borta över någon helg eller så , så kan jag och hon vara! Då slipper man gå ensam i lägenheten och kolla vad man ska hitta på och göra ! Jag hoppas verkligen det blir mer sånna här kvällar med henne! för hon är en toppen tjej ! <3


Ernesa :)
image81


Vi tänkte att vi skulle gå ut på stan imorgon och kolla lite i affärer o så, så det kommer nog bli mysigt. Hoppas bara jag inte hittar något jag vill ha för det har jag inte råd med! Jag får fönster shoopa helt enkelt :D Då blir anton glad med ! Åh fick ett sms av honom förut! han saknar mig redan :D Han är och spelar i Danmark nu någonstanns hoppas det går bra för dom!! Dom vinner nog STORT för dom är grymma ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite kanske om man orkar! ringa anton och kolla läget, måste ju såga godnatt innan jag lägger mig:)

¤Love¤
image80

Kommentarer
Postat av: Cissi

naaaw. hon behöver idg emd ska jag säga. hela förra året var hon ju helt själv =/ :) puss

2007-10-10 @ 12:23:15
URL: http://Cirre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0