Snart tillbaka i Helsingborg

Så, nu är det inte lång tid kvar tills man lämnar falköping! Det har varit kul att vara på besök. Skulle nog inte klara av att vara här en längre tid, då hade jag blivit uttråkad till max.
Igår var jag med Miriam hela dagen. Underbart!! Vi gick våran promenad, shit va man har saknat att gå ut och gå varje dag men henne. Vi gick ner till stan först och kollade lite, köpte en present till anton:) hoppas han gillar den:) Jag gör de iaf :P.. sen efter stan gick vi en sväng förbi min mormor. Skulle hjälpa henne med att få igång internet. Det gick lite så där. Men ska dit idag igen och fixa allt igen:)
Efter vi hade varit hos mormor besökte vi fia! Hjälpte henne med hennes blogg lite, så nu hoppas ja att du skriver lite,:)
Vi va där ett litet tag då smällen kom, shit va trött ja är.. Så vi knallade hem, tog en kyklingrulle på vägen hem;) Gottgott! Inte så jätte bra att gå coh äta:D men trevligt var de..

Så nu sitter man här och undrar vart tiden ska gå åt idag. ska nog till kinnarp men mamma och kolla lite! nu ska ja iväg och hjälpa mormor, lägger upp lite bilder som man tagit. Sen lägger ja upp en bild på min galna katt. Innan ja åkte till fkp la han sig i min resväska, stängde väskan och såg att något som rörde sig i väskan, Så va de han som ville hänga med ;) Söt han e

image941

image942
image943

Kommentarer
Postat av: Emelie

hej sötis! snart kommer du hem igen! :) och med en present till mig! ska bli spännande och se vad man får. :P haha pusspuss

2008-04-02 @ 20:02:29
URL: http://meelii.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0