En dag med Kim!

Idag har jag varit med min arbetskollega kim! Vi började dagen med en sväng på väla då vi gick in i varje klädaffär för hon skulle hitta de perfekta:) men de va kul! öf rja gick in i sånna affärer ja aldrig varit i, Så såg en del fina saker jag med :) men inget blev köpt för min del för min lön kommer ju den 25! suck!.
Vi fastnade i massagestolarna. Vi satt där och snackade kanske 15 min! Men underbart att få gratis massage!
Efter de gick vi och köpte oss varsin stor bakpotatis! Wow va gott de va! har inte ätit de förut. Men de va inte sista gången ja åt där! får ta med mig anton och äta där imorn eller nått :)
När vi va klara kom anton med sin Audi A4! :P Visst de va en lånebil men ändå. Så fräch! Ni som undrar så är det övks nya transportbil så länge. Deras lagbuss gick pajj så de fick låna denna skönhet!

Senare ikväll har jag umgåts med kim. Kollade in i hennes nya lägenhet. Snacka om att de va SNYGGT! 42 plasma tv, as frächa möbler, jätte fräcka färger på väggarna och sovrummet va att komma in i himmelriket. Så fiiint! Dit ville ja flytta in! Så nu har jag fått lite nya idéer som ja ska göra när jag ch anton flyttar till våran 2a som vi inte har ännu!:)
Hon hade 2 katter oxå. Då kom mitt sug, (shit ja vill med ha en sån katt) den va så taaam! Den la sig i knät hela tiden! Det hade ju varit perfa för mig att skaffa katt ja som inte jobbar så jätte mkt. Så slipper ja vara själv om dagarna! Så ja kollade ju så klart på blocket så fort jag kom hem. Hittade en jätte söt han kattunge för 100:- Och med den katten fick man kattsand,kattlåda,mat samt spade! Så man kan ju hoppas o se om hon svarar på de mejl som ja skickade! Sen får ja försäka övertala anton om att ha en katt här hemma!:) Men vem tackar nej till en söt liten katt! Inte jag iaf!

Nu ska vi äta!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0