Storm


Usch, va på stan tidigare idag höll nästan på att blåsa bort kändes de som. Det gör ju inget bättre att man bor nära havet heller! Hoppas de kan sluta snart, annars får man väll hålla sig inne. Pga stormen så stör sig våran tv. Bilden åker bort lite när den känner för de så det är lite störande!
Åh har fått tråkiga nyheter.. Har sett fram emot antons kalas och så ringde dom från cantina och frågade om ja kunde byta tid nu på lördag till 18- 23 stället. Klart jag sa ja! Och senare nästa dag kom jag och tänka på att det var ju då vi skulle till malmö! Och nu kanske det inte går att ändra tillbaka tiden för hon som hade den tidiga innan skulle flytta! Men ja hoppas verkligen det kan gå coh fixa på något sätt! Hoppas det iaf!
Idag har jag varit med ernesa lite. Vi gick ner på stn gick in och snackade med sara lite på gina. Vi pratade om att vi skulle åka och kolla på övk och falkenberg på sönda! så det ska bli trevligt!
När vi tänkte gå hem så kom vi på att vi inte hade lösa pengar till bussen, men som tur va så ringde ernesa mats och dom satt i deras lagbuss på väg hem. Så dom kom och plockade upp oss så vi slapp gå hem i detta öväder! Så nu sitter jag coh anton och funderar på vad vi ska hitta på denna fredag kväll! Träffa mats och ernesa kanske!?

Ha det så bra allihop!! Puss♥

image604

Kommentarer
Postat av: ernesa

desamma, asnajs med de gul/orange=) de va mys o ha er här.. är lugnt blev lite småäcklad, kommer nog inte gå nära godiset:D hörs tomorrow babe! puss

2008-02-02 @ 02:20:45

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0