En kväll med dessa!

image876
Dålig bild, men det är ernesa, mats, anton och niklas!!

Igår satt jag och ernesa och tittade på melodifestivalen. Hade inga planer alls att gå ut igår. Men det blev ändrade planer. Killarna kom hem från deras match och va sugna på att gå ut. Så alla samlades hos Ernesa och Mats, alla och alla vi va 5 stycken:d Men det var kul!
Vi gick ut vid 1 tiden ungefär till Tivoli.. När vi kom dit så var det jätte lång kö och jag skulle kolla om jag fick komma in föra alla, klart jag fick de sa vakten. Men fick bara komma in själv. Och det var ju inte så kul då. Så ställde mig i kön igen med dom andra. Men fick billigare inträde. Fick halva priset. Så jag och anton kom in för 100 kr ;) rätt nice!
Väl inne på tivoli gick tiden sååå snabbt. Vad med Ernesa för det mest. Jätte kul! Du är bäst sötis! Men aj det var någon som trampade mig med sin klack. Tror ni att de va den fet klack eller?!, nej då har ni fel. Det va den smalaste klacken jag någonsin sett.. Så nu har jag ett stort blå märke på min fot :( ajaj..
Igår när vi skulle gå hem gick vi förbi cantina. Men var ingen rolig vakt som jobbade så vi traskade hem!
På g hem så gick de segt,:P ernesa fick av sig sina skor, dom gjorde lite ont!:P Mats stannade vid varje sak han såg, niklas klättrade bland träden och jag & anton gick före alla:P Vi ville hem.. :D
Så nu sitter jag här, sliten och trött. Ska snart äta lite!
Ska se om ernesa svarar på msn så ja kan få lite kort :)
Pusspuss!!

Här är lite sköna bilder från kvällen!!



Kvällens kort!
image892
image893
image900

Kommentarer
Postat av: mormor

kommer du inte hem kram

2008-03-16 @ 18:04:50
Postat av: mormor

kommer du inte hem

2008-03-16 @ 18:07:48

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0