Har ingen bra rubrik.

Dagen igår var skojj, dagen böjade med att kim kom förbi på ett besök.. De va trevligt. Men hon berättade att hon hade tappat bort sitt kort på tivoli och någon hade hittat de och köpt upp över 1000 kr. illa. Därför man ska ha kontanter med sig ut :)
Efter kim hade gått kom min vän Ernesa! haha kände mig inte så jätte social( förlåt ) Städade akvariumet. De va rätt så äkligt där i. Och jag viste att anton skulle säga ja men vi tar de en annan gång, så passade på när han va på träning. Så nu är det jätte fint!!
Efter antons träning tog han med sig mats hem!:) Lagade mat till dom båda. snäll jag är :)
Efter de hade ätit hittade ernesa ett spel hemma hos oss, (lika par ,leka bäst) Så vi tog fram några frågor och ställde, haha de va rätt intressant och se hur mkt anton kunde om mig !:) Men de gick bra:P vi kom överens om alla frågor nästan!! Ernesa och mats kom oxå bra överens!♥
Dom drog hem vid 1 tiden kanske, sen somnade anton direkt..


Idag blir det att åka till Örkelljunga med Ernesa och kolla på när dom spelar sig match mot hylte. Hoppas dom kan vinna över dom igen.. !:) ( vi hoppas )
Efter matchen vet ja inte vad som händer, tog ledigt från jobbet idag för ja skulle kunna se matchen. fast de va ändå ingen lång dag som tur va!! Så det får bli att myyyysa!!

Nu ska ja äta lite frukost och se på tv och myyyysa med Ludde!:) Puss allihop!

image835
image837
image842

Kommentarer
Postat av: ernesa

vad du är söt! hade askul med frågorna igår=) du får be om urskt till anton för att vi stanna så länge.. och idag så ska vi åka kolla på match, woho, måste bara fjäska till mig lite cash=) puss på dig söt

2008-03-12 @ 13:53:27

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0