Hem resa till helgen?

Denna helgen blir tuff, jobbar många sena nätter, Men det är bra med pengar. Hoppas ja kan vara ledig på lördag. Har inte fått tag på någon som kan jobba på lördag så om jag inte får tag på någon får jag hoppa in, fast man är ledig. Men då blir de 30 timmar på 3 dagar. så det är bra :) På Söndag iaf ska jag åka till Falköping! Ska bli kul att komma hem lite. Det ska va kalas hemma hos mamma på söndag så då får man träffa lite släkt! inte ofta man gör de ! Sen får man åka en sväng till pappa oxå för att hälsa på dom lite! han har jag inte träffat på jätte länge..

Igår var det Hårdrock på Cantina, Shiiiit vilken kass musik. Visst det fanns vissa bra låtar. Men annars var det inget jag lyssnar på! Men det var kul att jobba. För det var så himla trevligt folk! Plus att jag jobbade med Kim!!
Innan jag började jobbet igår så var ja med kim , vi gick ner på stan kollade lite. Köpte en jätte söt klänning.. Sen gick vi hemmåt och kollade tatueringar på internet, är sugen på att göra en till! Men ONT gör de!

Nu ska vi dra till mcdonalds och äta lite. eller ja ska äta lite! ska snart jobba mitt långa pass igen. Plus att jag jobbar själv idag. Inte allls kul:( Men frittte kanske jobbar så då är kvällen räddad!!:)
Ha det bra allihop!
Pusssen

FÖRESTEN! Örkelljunga Vaaaannnn Deras match mot hylte!!!! Wiiiiiiie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0