Skön dag!

Hejsan!
Idag har jag varit ledig från jobbet! Rätt skönt för jag är jätte seg i kroppen, vet inte om man börjar bli sjuk eller vad de kan vara. Men imorn är det jobb, blir nog rätt mkt med folk!
Idag har jag inte gjort så jätte mycket, har varit hemma och städat lite. Blev sugen på att möblera om, men det är nog ingen idé att fixa allt. Vi hoppas på att få en lägenhet snart!
Anton va lite senare från jobbet idag så vi köpte en pizza när han kom hem. Det var lääänge sen man åt de. Så det satt inte fel, efter pizzan blev de att kolla på Andra avenyn , jätte bra serie! Men vi fick sluta kolla på det för anton skulle se på fotbollen som börjar nu kl 20:00! Jag är då inte alls intreserad av fotboll så får sitta vid datan någon timme nu!:)
Håller på att fixa de nya schemat för cantina, går inte riktigt så bra, för alla är typ utomlands nu!! Men det blir bara mer tider för mig!:)

Nä nu ska ja se om ja ska baka något kanske! Ha det bra ! Puss


Kommentarer
Postat av: ernesa

hoppas att det slinker in nån tid till mig med;)

2008-03-26 @ 22:16:30
Postat av: mormor

solen skiner tänker ta en promenad,men måste först palrla mej upp ur min sköna säng.det är på tiden kl är 11.30 puss på dej min älskling

2008-03-27 @ 10:32:05

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0