Älskar denna låten!!


Shopping med kimpan

Hejsan, idag har jag varit med kim hela dagen, Har varit jätte kul. Den började med att vi gick till stan vid 12 tiden, vi gick och kollade på lite kläder, kom hem med 2 klänningar. Båda från gina. Kim stor shoppade, hon fick hem rätt så mycket kläder!:)
Efter shoppingen satt vi och fikade lite, fick idé att dra till helsingör, fast det struntade vi att göra. Istället drog vi och satte oss med var sin baguett i solen vid havet och njöt av värmen. Så varmt det har varit idag. Men ja ska inte klaga:)



Nu sitter vi hemma, har precis ätit lite mat, ska snart lägga mig tror jag! Ska be om en massage först! Se om han ställer upp!:)

Ha en trevlig kväll! Puss

Våran Helg

I Lördags blev det utgång med anton, niklas, perra och mats!. Inte alls kul att vara ensam tjej, fast hade kul ändå. Ernesa var med en stund på förfesten för hon skulle jobba. Förfesten var ju inte alls lika kul som den brukar, Det blev lite galet.
När vi väl kom ner till tivoli träffade ja Kim och emmy, var med dom lite fast de va ju inte så jätte längre, för killarna röre på sig hela tiden! Men det var en kul kväll.
Haha när vi skulle gå hem jag och anton, han gick så fort, Riktigt fort, han brukar aldrig gå så fort. Vi gick hem på mindre än 10 min tror ja. Och det är väldigt bra!!:D

Nu sitter vi här hemma och ser på tv, ska sova sanrt. Är jätte seg.
Hoppas ni haft en bra dag! Puss



image1069


Tråkig dag!

Dagens humör: Seg men det går nog över senare!
Dagens borde: Städa och börja fundera på vad man ska ha på sig ikväll!!
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: Inget smink alls just nu
Dagens klädsel: Antons mjukisar samt en kofta,
Dagens materiella vill ha: NYA kläder!
Dagens köp: Glass samt kyckling sallad
Dagens längtan: Hem
Dagens fundering: hemligt
Dagens personer: Anton och Ludde♥

image1057

Klarar ni av detta?!



Taget från Perra

Stålande sol!

Igår va det en Riktigt varm dag.. tror det blir samma idag! För det är inte ett moln på himlen samt rätt så varmt! Kl är inte så mkt än så de blir nog mycket varmare! igår var jag och anton och fikade på stan, Jätte mysigt. Inte något vi gör varje dag! Men mysigt var de!:)
Var på en anställnings intervju igår med, och det gick ju jätte bra! hon ville att jag skulle börja jobba där, och det blir nog kul! Något att se fram emot! Lite mer pengar iaf:P

Nu har jag nyss kommit hem, har varit hos tandläkaren för dom skulle kolla hur de såg ut de dom la i förra gången ja va där. Och allt såg jätte bra ut så fick sticka hem efter några få sekunder, Onödigt att änns dra dit!

Nu sitter ja här hemma, ska snart börja städa. Men ska va på balkongen lite me ludde först. Såå underbart väder!

image1055

Glad!

Fick jobbet! :D



Nya steg


Hej!,
Har inte haft ork att skriva på ett tag, men ska ge det nya krafter! Idag ringde jag till ett jobb och frågade om dom hade några lediga tjänser! Visst hade dom de, och hon bad mig berätta lite om mig själv, och hon verkade intresserad av mig så ska på en intervju imorn! Så jag hoppas på det bästa!!
Det är dock sommar vikarie, men det gör inte så jätte mycket! Om man har turen så får man stanna kvar! Vilket jag hoppas på!

Nu sitter vi och kollar på troja, eller anton ser på den. Jag orkar inte se på den längre, börjar känna mig trött. Så ska gå och lägga mig snart!

Haha kom och tänka på en sak, När anton och dom andra va i tyskland, och på vägen hem så fastnade dom i en lång bilkö, det var någon lastbil som kört av vägen. Sen nu när vi åkte ifrån örkelljunga i söndags, vad händer inte då?! jo en trafikolycka igen. Så vi satt fast där ett tag oxå! Väldigt mycket trafikolyckor. Tråkigt.. Men skumt att de händer så pass tätt inpå.

Nu ska ja gå och lägga mig i sängen, ni får ha en bra dag, Så berättar jag imorn hur det gick på intervjun!
Pusss

bjuder på en klasiker!

image1053

Fest i orkelljunga

Sitter i orkelljunga nu, datan ar utlansk sa kan inte skriva riktigt! Men ni fattar nog anda! Igar festade vi, vet ine va ja ska kalla de for fest, typ 14 plus... man kande sig lite mer mognare an alla andra!! Det var inte bara jag som tyckte de!
Nu sitter vi slitna och hungriga och funderar pa va vi ska ata! Dom har ju oppnat mcdonalds har,sa kanske blr nagot sant! Sht va jobbigt de ar och inte ha svensk data, nu nar man ar lite seg med! Na nu ska ja lamna datan och aterga till soffan med dom andra! Ha en trevlig sondag! Pusss!

image1044
image1045
image1046
image1047
image1048

Driksen bara rullade in!!

igår kväll jobbade jag på cantina, Det var inte alls så jätte mycket folk men ändå fick jag sååå bra driks. Jobbade själv igår med så delade inte med mig till någon. Det kanske var 100 pers och ja fick runt 250!! Wow. det är bra.!
Då man kan ju undra sig varför man fick så mycket när de inte var många som va där. Jo de va så att många betalade med 100 kr, och i garderoben kostar det 20 kr för jackan. Så ja tog hundra lappen sen när ja stod vid kassan va dom borta! Så 80 kr i driks så fort!:) Och de hände ju inte bara 1 gång! Det är bra när folk har fått i sig lite för mycket att dom glömmer av att ta tillbaka pengarna!!! Fast jag klagar inte;)

Idag blir det en lugn dag, Fick nyss ett smsdär de stod att hon som skulle jobba ikväll inte kunde, Så jag hoppas verkligen att ja hittar någon annan som kan tänka sig ta den tiden. För jag är helt död idag!!
Nu ska ja släppa ut en jamande katt på balkongen! Ha det så bra! Puss


Nå, va tycks?

Här kommer bild på håret! Inte bästa bilden,

image1035

Bjuder på andra bilder med:)

image1037
image1038

Godmorgon !

Godmorgon på er! har nyss vaknat, tänkte att jag var tvungen att sova lite extra idag för jag jobbar 10 timmar senare, Usch!
Igår var en spännande dag:P Jag slingade mitt hår. Pallade inte förga det brunt hela tiden. För mitt hår växer rätt så snabbt. Så nu har jag slingat hår och jag vet inte om jag är nöjd. Kan va så att jag inte är van att se mig såhär.. Jaja får börja vänja mig iaf. Ska nog slinga det 1 gång till sen är jag nöjd!

Idag ska jag inte göra så mycket, ska laga lite mat sen bara ta de lugnt, sen jobba kväll. Imorgon åker anton och niklas till tyskland. Wiiie;) Sen hoppas jag på att det blir utgång på lördag med! Hade varit nice... Nu ska jag dra mig, ni får ha det så bra. bild på håret kommer sen kanske:)

Puss

Resa till Turkiet?!

Vi är otroligt sugna på en resa till turkiet, vi har hittat mycket bra pris på resa dit,hem samt hotel! Men det är bara frågan när man ska åka?! Jag vill åka nu:) Men måste få ihop lite pengar först! Sen kanske mormor kan bjuda mig på resan:) Hon lovade mig en resa när jag blev 18, vet dock inte om hon kommer ihåg att hon sa de, men som tur var har vi det inspelat:) Så hon kommer inte undan:D
Såg en resa till alanya i 2 veckor med hotel samt tur och retur för ca 3000, billigt eller vad! Tänk då va 1 vecka kostar ;) .. Anton sa att han är mer sugen på att åka lite senare på året, Men jag kan tänka mig dra vid nästa löning;) Vill bort från detta väder nu!

Så snart bär vi oss av till Turkiet :)

image1033

utemöbler

Idag har vi varit ute en sväng och kollat på utemöbler, rätt svårt att välja! Men vi valde det billigaste och det är rätt snyggt! Det kommer vara så skönt på sommaren när man kan sitta där ute och fika eller vad som hellst!!
Nu ska jag snart dra till jobbet, fick jobba extra idag för killen som jobar tisdagar åker till prag, ! Men jag tackar inte nej!:)
Ha en trevlig kväll, puss

image1032

Sol och blå himmel

Godmorgon alla!
Idag är det strålande solsken! Underbart!! Jag ska försöka få med mig anton med på en promenad vid havet! Men innan dess ska vi iväg och köpa utemöbler. Vi har sol på våran balkong hela dagen! Så det är ju jätte skönt!
Nu ska ja äta lite frukost, sen ut i det fina vädret! Uppdaterar sen igen! Puss

image1031


I love it!!

image1030

Jacka :       299:-
Blouse:      199:-
Väska:       149:-
Glasögon:  79:-

Allt detta finns att köpa på Gina tricot

En tyst minut för Engla!

vad är mannens problem, hur kan man kidnappa en ung flicka och sedan mörda henne,?!! Tycker allt är så tragist, man hoppades ju på att hon skulle vara levande någonstanns men inte vara död. Det kom som en shock för alla! Är mållös!!

image1028

Jobbigt när allt så vara så segt!

har inte kunnat blogga på ett bra tag, det har varit jätte segt, men nu verkar det funka lite bättre! Idag har jag städat och gjort det lte snyggt här hemma, tänkte baka med kom på när jag nästan gjort allt att de fattades mjöl, inte så smidigt!
Nu sitter Vi och kollar på A beautiful mind. Om man ändå vore så smart som han!!

Imorn funderar jag att kolla om vi hittar några billiga ute möbler som man kan ha på balkongen, Vi har det så bra så solen lyser på balkongen hela dagen!:) Perfekt sen när sommaren kommer!!
Nu ska ja åter till tvn, Ha det så bra allihop.!

image1027

Någon som har tips på klänningar?!

ska på bröllop snart och har lite panik vad jag ska ha på mig, försöker hitta någon fin klänning som man kan ha, men hittar ingen ja trivs med! Någon som har några tips? Jag har hittat några på Nelly. Men känner mig lite osäker!

image1026

min katt är knäpp,

hejsan, sitter vid datan men får inte vara i fred, ludde min katt leker med pilen som visas i datan samt data musen.. gör rätt ont om han träffar fel med klorna!:)

image1024

Jessica Alba

Känns som alla blir gravida nu i Hollywood! Men dessa är dom på top, Hon är så otroligt fin och han set inte så jätte ful ut han heller, Undra då hur barnen kommer se ut. Dom kommer vara små änglar!,

image1021

Hjälp mig någon!:)

Vaknade lite för tidigt idag, men mår inte så bra, så ska lägga mig igen och sen om ja orkar ska jag gå ut och röra på mig!! Igår var jag på jobbet, fast fick gå hem vid 11 tiden ingefär för jag mådde inte alls bra, så jag börjar väll bli sjuk:( Suck!!

Idag ska jag ta mig ut i det då inte så jätte fina vädret och gå lite, har bestämt att jag måste röra på mig varje dag minst!! Så nu i 2 dagar har jag varit ute ca 1 timma varje dag! Känns skönt. Det är så otroligt vackert i helsingborg med, Massa lyx villor sen ett stort hav!!:)
Så jag får se om någon orkar följa med mig annars får jag gå själv med min mp3, Blir nog ingen lång runda idag iaf eftersom ja inte är på topp, iaf behöver träningskläder, men vet inte vart ja ska hitta dom.! Mamma har ett par jätte snygga och sköna byxor som ja med vill ha, (vart har du köpt dom):)?, Ni kan ju oxå ge mig lite idee´r vart man kan köpa snygga och bekväma kläder som inte är allt för dyra;)

Nu ska ja lägga mig framför tvn! Ha det bra! Puss

Bilder från när jag och ernesa var på promenad
image1017
image1018
image1019


Calvin Klein

Hittade min parfym som har varit borta ett tag, hade glömt av hur gott den doftade, Den kan jag absolut rekomendera till Er som behöver någon ny parfym!!

image1016

Soligt och varmt på balkongen!

Äntligen börjar värmen komma! så underbart! Har suttit på balkongen nu ett litet tag och bara njutit av värmen. Hade med mig ludde ut så han oxå kunde få vara där. han sitter och klöser på dörren annars:)
Nu har antons mamma åkt, det var kul att ha henne här:) Vi åt lite fika sen pratade vi en massa!.. så nu ska ja se om jag kan försöka komma på det enklaste settet att möblera om!! Vill verkligen inte ha det så som vi har det nu, trivs inte alls. Och anton säger att han bryr sig int eom hur det ser ut, typiskt killar! :) Så nu ska jag ta tag i saken och göra det lite snyggare. Ska kolla lite färg och spackel med så man kan måla om! Blir nog fint när allt är klart! :) Nu ska jag gå och göra pannkakor till min darling! Pusspuss

image1007

image1008

Blir nog ett bra köp,

Har spanat in en del saker på H&M och Åhlens,


image1006

Kan vara snyggt att ha det till ett par ljusa stuprör och beige jacka ! Man får lite sommar känsla, iaf jag:)

Topp ( H&M ) ; 198:-
Skor   ( H&M) ; 149:-
Scarf   ( Åhlens ) ; 149:-
Väska ( Åhlens ) ; 299:-

Godmorgon!

Har nyss vaknat och sitter här vid datan med varm choklad! Mums.. Igår jobbade jag på Cantina, oftast så brukar det inte komma så jätte mycket folk på en torsdag om vi inte har natt öppet, men igår kom det ca 50 stycken! Så jag hade rätt mycket och göra så det var kul! Ikväll ska jag jobba igen, fast då är de det långa passet, 18 till 04! Kommer vara heelt död, man kan hoppas det jobbar någon rolig vakt eller något!

Snart kommer Antons mamma på besök, så måste diska lite innan hon kommer! Sen efter antons mamma varit här ska jag och kim gå ut och gå igen! Ska bli sååå skönt att röra på sig lite, så kanske man kan piggna till lite med! Ha det bra allihop! Puss

Vill ha!

Har kollat runt lite på blocket och hittade den här,

image1005
Vill verkligen ha en sån!! Färgen spelar inte så stor roll! Men kan vara bra att ha om man vill dela av rummet lite! Om någon av er har en sån här som ni vill sälja får ni gärna säga till!!:)

Bokhylla Expedit 149 x 149

Något man ska köpa?!

Hittade några snygga klänningar samt skor på denna sida. Mycket fina och söta klänningar som kan vara kul att ha nu när sommaren kommer. Till ett normalt pris!!

image1004

Gul klänning; 299:-
Vita pumps;   199:-

Promenad

Har nyss kommit hem från en lång promenad med Kim! , Vi gick i pålsjöskog en bra runda sen gick vi ner mot havet och gick där. Det var så otroligt skönt, va ute minst 1 timme! Sen satte vi oss på bryggan vid havet och njöt av värmen!!

image1000
image1001
image1002
image1003


Badmode

Denna är något som man vill ha, finns att köpa på nelly!

image999

Sommar klänningar

image998
Dessa fina klänningar samt glasögon finns att köpa på Lager 157 

Ny inredning,

nu har jag gjort om lite över allt i lägenheten, köpte några snygga gardiner och dukar samt ljus i falköping, blev riktgit nöjd med hur allt såg ut! I köket är det grönt och i vardagsrumet/sovrum är det rött. Men det är mysigt:) Här är en bild på köket hur allt blev!! Ska sock ändra färg på lampan samt krukan:)

image996

image997

Grattis Sofia!!!!

Grattis på din födelsedag!! Hoppas den blir bra fast du är sjuk!!

image993
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tandläkare

Idag har jag varit hos tandläkaren, fick komma in på en akut tid för jag hade tandvärk. När jag kom dit kollade dom jätte noga men dom hittade inget som kunde orsaka att jag hade tandvärk. Men ändå skulle dom ta bort en fyllning och kolla om det inte kunde vara något under, och det var klart det inte va de, så dom la i någon slags medicin och massa andra saker i tanden. Så hoppas verkligen allt blir bra nu, För allt gick på 600 kr. Så riktigt dyrt. Sem undrar man ju lite också vad som kunde orsaka att jag hade tandverk... Men ja hoppas att de va fel med fyllningen som läkarna trodde det kunde va!:)
Nu sitter jag med halft bedövad mun och är sååå hungrig. ha en bra dag allihop! Puss

www.taaz.com

Jag hittade en hemsida där man kunde göra om allt, så testade lite allt möjligt och resultatet blev så här:P

image991
image992

Bilden jag gjorde om, hade jag inget smink, brunt hår samt gröna ögon:)

Söndags mys

Idag har vi varit i malmö nästan hela dagen,! Hälsade på antons föräldrar! Vi fick gjort rätt mycket! Vi tvättade antons bil.. det behövdes! Sen tvättade vi allt inne i bilen, så nu är den fräch igen!
Efter vi tvättat bilden blev vi bjudna på god mat! Såå gott det var, måste laga sån mat här hemma med!:)
När vi kom hem från malmö så kom ludde fram så fort han hörde oss komma in! Sen skulle han gå precis brevid en hela tiden, inte så jätte lätt att ta sig fram! Haha när man kollar på antons familjs katt där hemma i malmö, deras katt ser ut som en vandrande boll, såå tjock päls. Så våran lilla ludde är en tunn pinne mot den katten:) Men han växer nog snart han med!!
Nu sitter vi hemma och ser på film och myser i soffan alla 3 :) Ska gå till sängs snart, Hoppas ni har haft en trevlig dag! Puss

Våran katt älskar att bli kliad på magen:D
image987
Det ser lite ut som jag stryper den, men det gör jag INTE!
image988
mysmysmys
image989

Me like,!

image981
image982
image985

Okej, dom här bilden är inte riktigt normal,!

image983
image984
image986

Niklas, Tivoli, Polis?!

Vet inte vart jag ska börja! Jag coh anton kom typ sist till festen hemma hos niklas! Men det var jätte kul! Det var kul att så många från örkelljunga kunde komma! Festen började lite segt men sen rullade de på! Jag och Ernesa hade såååå trevligt, Tror perra hade det med ;) Vi gick till Tivoli vid 1 tiden kanske, allt var jätte kul ibörjan, men sen hände det som ingen förväntade sig. Jag och Ernesa står som vanligt, vi står i en gränd mellan 2 dansgolv med alla andra! Sen kommer det någon idiot tjej som knuffar på ernesa, klart ernesa blir arg och knuffar tillbaka. Sen händer det ingen förväntade sig, idioten tar stryp tag på ernesa. Hon puttar ernesa mot senen men släpper inte taget, ja går fram och drar hårt som fan i idiotens arm så hon ska släppa, hon släppte och det blev lite tjafs, sen funderar ja på om ja ska gå och säga till vakten eller va ja ska göra, ernesa försvänn lite och ja gick till vakten. Så vakten frågar mig vem hon var så hämtade han henne och tog ut henne, men hon ljög såååå himla mkt, Men sen frågade han oss om vi ville ta en polisanmälean, klart som fan vi ska göra de sa jag! Så nu är hon la på polishuset den kossan!!! Hur normalt är det att man tar stryp tag på någon om man int egjort något?!! Tycker det är idiotiskt!! Men ernesa mår bra nu hoppas ja, (Tycker om dig sååå mycker ernesa, Du är bäst)

Så nu sitter man här lite trött och väntar på att ernesa och mats samt perra ska vakna så man kan gå och äta pannkakor:D:D (Me like)
Lägger upp några bilder från igår!



Dom bästa bilderna!!

image971
image972
image973
image975
image977
image979
image980

Haha det var rätt många kort:D men var tvungen med att ha med dom:) NU ska ja kila! Pusspuss!

Sol,värme ludde njuter:)

För ett tag sen köpte jag en sele till Ludde, kan vara skönt att ha balkongdörren öppen och att veta att han inte hoppar ut. Så köpte den så han med kan njuta av värmen:) Så nyss var vi ute på balkongen, han verkar gilla att vara ute, han vill inte gå in igen! Han satt där och bara njöt, Så söt! I början var han rädd för att han hörde så många ljud, men nu verkar allt gå bra, visst han är försiktig men sen går det över! Var tyungen att ta kort på ludde när han var på balkongen, här kommer några bilder:)

image944

image945

image947

Tillbaka till vardagen

Hej! Nu var man tillbaka till Helsingborg! Känns skönt att vara hemma igen:) Resan hem var jätte lång, Den började kl 07:00 slutade vid 13:00! Åkte lastbil med min pappa, han skulle lasta av på 3 olika ställen innan han kom till helsingborg! Så allt tog sin lilla tid! Men det var kul!
När jag kom hem så blev ludde glad:) Han skulle komma upp till mig hela tiden och vara där jag var! Sen efter ett litet tag kom min sambo hem! Han blev lika glad:) Så dagen igår spenderade vi hemma! Det var mysigt!
Och idag blir det dock inte lika lugnt! Det är utgång ikväll, ska bli kul! Men vet inte vad jag ska ha på mig bara! Men det löser sig!!
Nu ska ja laga lite mat, Puss

Snart tillbaka i Helsingborg

Så, nu är det inte lång tid kvar tills man lämnar falköping! Det har varit kul att vara på besök. Skulle nog inte klara av att vara här en längre tid, då hade jag blivit uttråkad till max.
Igår var jag med Miriam hela dagen. Underbart!! Vi gick våran promenad, shit va man har saknat att gå ut och gå varje dag men henne. Vi gick ner till stan först och kollade lite, köpte en present till anton:) hoppas han gillar den:) Jag gör de iaf :P.. sen efter stan gick vi en sväng förbi min mormor. Skulle hjälpa henne med att få igång internet. Det gick lite så där. Men ska dit idag igen och fixa allt igen:)
Efter vi hade varit hos mormor besökte vi fia! Hjälpte henne med hennes blogg lite, så nu hoppas ja att du skriver lite,:)
Vi va där ett litet tag då smällen kom, shit va trött ja är.. Så vi knallade hem, tog en kyklingrulle på vägen hem;) Gottgott! Inte så jätte bra att gå coh äta:D men trevligt var de..

Så nu sitter man här och undrar vart tiden ska gå åt idag. ska nog till kinnarp men mamma och kolla lite! nu ska ja iväg och hjälpa mormor, lägger upp lite bilder som man tagit. Sen lägger ja upp en bild på min galna katt. Innan ja åkte till fkp la han sig i min resväska, stängde väskan och såg att något som rörde sig i väskan, Så va de han som ville hänga med ;) Söt han e

image941

image942
image943

Värmen är på väg

Hejsan, nu va de ett tag sen jag skrev på bloggen, men det hade varit något fel så man har inte kommit in, men nu äntligen går de!! Det har inte hänt något så jätte nytt, är i Falköping nu och hälsar på min familj. Kul att träffa dom igen. Var rätt länge sen jag var här sist. Så idag har jag varit i skara med en kompis till mig, Skara av alla ställen, skit boring.. men vi hade trevligt! Nu ska jag strax ut med Miriam! Måste kolla lite på stan.. Igår var jag och fikade med Hikmete, man märker skillnaden mellan helsingborg och falköping. Kl 22.00 va det knäpp tyst i stan. Ingen var ute, allt va stängt.. I helsingborg är det rätt många ute vid den tiden plus några cafeér som har öppet! Så falköping är ingen stad för mig längre!!

Innan ja åkte till fkp shoppade jag lite på väla. Köpte as snygga linnen, bild kommer senare.. Är så nöjd! Och äntligen kommer sommaren fram! Innan ja satte mig i lastbilen så stog ja ute och bara njöt av värmen! Det va lite för varmt att ha på sig den jackan ja har med mig.. Och värmen håller i sig. den är här i falköping med, Hur ofta händer de, :)

Nu ska jag iväg! Ni får ha det bra allihop! Pussar!

RSS 2.0