En lång dag!

Denna dagen har börjat segt! Vaknade av att kl va nästan 07.00 och trodde anton skulle jobba kl 7. Så väcker han och frågar när han börjar, då får han lite panik att han har försovit sig, men sen kollar han på kl och säger att han börjar 09.30 istället!:) Så de va skönt.
Inatt var våran katt på sprillans humör. Lekte med allt. Jätte jobbigt. Det är som att ha ett nyfött barn som inte sover så bra ! :( Men det blir nog bra snart! Vi får kela med honom nu iaf! Och vi har bestämt namn nu, eller jag. Anton bryr sig inte så mkt om namn:P Han ska heta Ludde!! Jag tycker det är jätte gulligt! Like it..
Igår jobbade jag, det var socul sound. Assss bra! Fast dock kom det inte så mkt folk. Men tur de, jag var själv i garderoben.:) När jag satt i garderoben och inte hade någonting för mig kommer min chef ner och ger mig ett kort. Frågade va det var för något och då s'äger han att det är ett VIP kort till alla utestället, vissa kommer du före i kön och vissa slipper du betala entre!! Jipppppi! Fast jag har ju inte så stor nytta av de eftersom jag jobbar varje helg:) Sen är de inte så lätt att låna ut de heller, för mitt namn står på de om nu anton hade velat låna de. Men sköönt att ha ett sånt kort :) Ikväll bär de av till catina igen.. Fick ta Kims tid för hon kunde inte och ingen annan heller. Så ja ställde upp! Men de ska bli kul!:) och jag har den sena tiden som är underbart!:) 23-04!

Idag ska jag träffa ernesa, vet inte va vi ska hitta på! Men vi kommer säkert på någonting kul!! :) Nä nu ska ja återgå till Top model på tv!
Pusss

image815















Kommentarer
Postat av: sofia

ludde blir bra:) det va sött. ha så kul på jobbet idag då:) eller inatt.. puss

2008-03-07 @ 18:16:50
URL: http://fianborg.webblogg.se
Postat av: Sofia

nopp.. imon ska jag börja vänja mig av vid den.. så om ett par dar slipper jag den:) snart.. puss

2008-03-07 @ 22:52:06
URL: http://fianborg.webblogg.se
Postat av: karro

hej emelie.. =)
hur leker livet i skåne?
trivs du?
kramar

2008-03-08 @ 13:10:55
URL: http://linapinakarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0