Utflykt!

Idag så var anton ledig från träningen, så vi tog en liten utflykt till Kärnan. Det är en jätte gammal byggnad, rätt snygg faktist! Men det negativa med de hela var att det va så himla många trappsteg. Men när man väl kom upp så såg man nästan allt! Det va en fin utsikt. Man kunde se en massa höghus, hav sen en massa folk!:D Alltid lika trevligt!
image151


Efter vi har varit på Kärnan åkte vi ut till väla och kollade lite på ikea! köpte ett doftljus i jordgubb! Mmm de doftar jätte gott! Innan vi parkerade bilden så blev vi lite avis på en annan bil som stog brevid! rätt pimpad den bilen var, och självklart hade jag med mig min kamera så ja kunde fota de fordonet !! Hade inte varit fel att ha den och köra runt i!:) men men vi har Antons blåa mitsubishi!:)

image132

Puss!

Lite ny uppgradering !

Nu va de ett bra tag sen man var inne vid bloggen, för vi har inte haft något internet! Men du har vi de :D så himla skönt !!
I lördags så spelade anton match, men förlorade sen så var vi på fest med laget som vanligt :P Förfesten va skit kul! samt utestället! Sofia och Fanny ringde senare på kvällen och frågade om vi skulle ut i helsingborg , för dom  tänkte och komma och festa där med! Det va jätte kul att träffa dom sen på kvällen när dom kom till stället, men tyvärr kom dom inte in! Men du fick en PUSS iaf sofia;)  

Här kommer lite bilder från lördagen :)
image129

Min tripp till Falköping!

Nu var man i falköping och hälsade på lite ! Är här över helgen. Det är rätt kul och vara tillbaka men så himla tråkig stad! Igår satt man på puben ett antal timmar och pratade lite med mina kompisar :) Så himla roligt vi hade! Sen jobbade ju fia i baren! Extra plus!:) Rolig tjej de !:)
Men satan i gatan va de har blivit kallt ute, fick låna mammas vinterjacka för ja skulle palla mig utåt! jag och lindore snackade om allt möjligt, Hon va ju med på puben så vi pratade om vad ja missat i fkp o så :) Jätte trevligt!Idag har ja varit ute med mamma o handlat en massa! Köpte ett par as snygga stövlar och en matchande halsduk till! Nu fattas bara min snygga vinterjacka som ja inte har köpt än!:) Men den kommer snart. Sen tog vi en tripp ut till mina kusiner i Åsarp. Det var rätt kul för minmoster o hennes familj va där! Så fick vara lite barnvakt åt Disa och Edit. Men ja tackade inte nej för de är världens snällaste ungar! :)Just nu sitter ja hos Linda! Hon blev rätt paff när ja kom fredas och knackade på hennes fönster :D Det va rätt kul!! Vi har snackat lite om allt möjligt ! kul att få prata med henne igen:)

image94


Nu är det slut på det roliga!! See yaa

Lite allt möjligt !

Nu va de rätt längesen ja skrev i bloggen. Och vi har fortfarande inte internet:S lite jobbigt. Men snart kollar kittet :) så det blir nice!

Planerar att åka till fkp nu till helgen för o träffa min familj och mina kompisar! saknar dom rätt mkt !! , Pappa var uppe förra veckan och lämnade min soffa och grejjer fick en så himla god likör av honom från att dom va i cypern! Riktigt nice !:)
Snart fyller man år med :) Nästan om 1 månad! :D:D Då blir det fest! På tal om fest!, vi hade lagfest med örkeljung igen och så kom de 2 göteborgare, såå ful dialekt men dom skröt om någonting annat, Ena killen va bäst i sverige på häcklöpning, Robert eller något hette han. Han va rätt rolig, han skulle skryta om vad han hade och hur dyrt allt var. Och den andra killen vet ja inte va han va kännd för . Tror han kastade kula eller någonting sånt, Men det var inte alls intressant för min del! Slapp dom på kvällen iaf, för jag och anton kom aldrig ut, jag mådde inte helt okej så jag kännde för att gå ut! plus att jag hade ett par nya skor som inte var allt för sköna den kvällen!:) Tur att jag hittade hem iaf! Anton visste inte vart vi var, Men det visste jag! Rätt bra lokalsinne ;)

Vi har fått ordning det i lägenheten nu iaf. Fast det är nog jag som gjort mest eftersom han knapt är hemma någonting ! :( .. Men det ser jätte hemtrevligt ut ! Det ända synd med lägenheten är ju den att man hör allt vad alla grannar säger och gör :S , men vi överlever !
Här är lite bilder från festen :)


Så det va allt för mig nu!

RSS 2.0