Mycket att göra !

ännu en tidig dag.. Jobbade 11 timmar igår på cantina, vaknade av att anton satte på datan rätt tidigt. Och den här datan surrar jätte mycket så det går inte att sova till det. Så fick gå upp och se glad ut !
Äntligen så har jag fått mitt schema nu för Januari på mcdonalds, Kommer jobba nästan varje dag! Så det blir nog bra med pengar !:)
Så skönt att allting börjar rulla nu!!



Idag händer nog inte så mycket. Ska ner på stan en snabbis och kolla lite, kan få sällskap av Ernesa! Hoppas! Inte kul att gå där själv. Sen blir de la till att gå hem och kolla på film och lägga sig tidigt!
Shit snart är det nyår och man vet knappt vad man ska göra eller vad man ska ha på sig. Vet inte om man pallar köpa något nytt bara för de är nyår, men vi får se..
men på nyår är det feeest iaf! hoppas man kommer in på tivoli så det inte är allt för mycket folk. Annars har jag fått lov att komma in på Cantina! Men de e 28 plus så det strök man direkt!

Nä nu ska jag börja göra mig iordning för stan!:)
Pusspuss!

image374

God jul!

Igår var det Julafton! Jätte trevligt var det! Vi fick åka tidigt från Båstad för att hinna till min farmor! För den 23 firade vi jul i Båstad med anton släkt! Det va skit kul! Det började med att man fick äta lite sen va de julklapps öppning! Anton fick jätte mycket saker :D Jag fick dock oxå paket :D Tomten var lite rolig, hade lite för stor mask så de såg ut som den höll på att göra ansiktslyft ! :) Rätt kul!
Det var en massa hundar där oxå. Och alla var julfina:D

Den 24 åkte vi till min farmor, där såg vi på kalle anka (tradition) , Sen va det julklapps öppning! Vi fick en massa bra saker till lägenheten plus att anton fick en stooor bas låda av min pappa!:) Pappa sa till anton när alla paket var öppnade att han skulle gå ut i bilen och kolla! Så jag och anton gick ut till bilen och kollade va de var, så visade det sigf att det var en stor baslåda! Han blev jätte glad:)

Efter vi varit hos farmor åkte vi vidare till mina kusiner. Det va jätte kul att träffa min moster igen och hennes barn. var länge sedan man såg dom! Anton fick va lite barnvakt:P Men de gick jätte bra! Fast han inte viste vad han skulle göra med barnet:P Så fick hjälpa honom lite! Vi fick en massa saker hos mina kusiner, tex en dvd spelare + massa filmer och microfon. Så nu kan man sjunga karioke:D:D.. Sen fick vi pengar presentkort samt saker till lägenheten!! Så tack allihopa!

Tack till er som skickade sms igår ! hade inga pengar på mobilen så skirver God Jul här istället och hoppas ni läser.. Sofia gör nog det iaf !:) Tack Tack!

Bilder är på gång!!

image369

Våran fina gran:D
image372

Helsingör

Idag tog jag, ernesa och sara en liten tripp till Helsingör. Det va jätte trevligt att åka dit, hade aldrig varit där förut. Så när jag kom fram tyckte jag vi gick i cirklar hela tiden. Men det var en mysig liten stad! Liknade nästan lite gamla stan! Underbart :) Sen va de massa spritaffärer. Det hade jag inte tänkt mig. Jag visste att de skulle finnas men inte så många. Jag köpte med mig en stor smirnoff och sara och ernesa tog emd sig lite allt möjligt :) Vi fick lite provsmak när vi kom till en spritaffär på någon coffie likör eller vad det va. Men det var jätte gott. Tänkte köpa den med, men jag struntade i det ! Fick bli den smirnoffen bara!
Ernesa hittade något jättte gott( såg det ut som iaf) Winerbröd med massa choklad på. Får åka över och köpa sånt där någon gång :)
Jag blev rätt chockad över att jag fick köpa sprit och jag kunde ta med mig de till sverige. men det var ju bra för min del! :)

Usch är jätte trött, har soit 3 timmar. bara för jag ska jobba inatt. Så måste va lite pigg! ska joba på krogen igen så det ska bli kul!:) Hoppas de e någon snäll person jag ska arbeta med bara!!
Nu ska jag gå och städa lite och laga lite mat! Ha det bra :)
Puss

Helg

Nu har det blivit helg och jag vet inte vad jag ska hitta på. Anton är på träning fast han kommer hem snart. Jag fick en tid jag skulle jobbat idag, fast sen ringde dom och sa att det inte behövdes längre för att den som inte kunde jobba kom tillbaka! Så det blir en hemma kväll idag. Tänkte att man kanske kunde umgås med ernesa och mats ikväll. Vi får se om anton orkar de när han kommer hem.

Imorgon ska han iväg och spela match. Man kan ju hoppas att dom vinner nu då. Då kanske man kan gå ut och fira det senare. !:) Länge sen man va ute på krogen. Men de verkar bara finnas 20 års gräns på uteställerna. Så man får hoppas man kommer in någon stanns.
Imorgon tänkte jag att jag skulle iväg och kolla lite pynt till våran gran. De e rätt fult när den står där grön och inte lyser upp någonting. Så blir de lite överaskling för anton när han kommer hem:)

Inte långt kvar till jul!:) Jag har köpt alla mina julklappar nu iaf. Känns jätte skönt. Anton har en del kvar, vet inte när han ska hinna köpa de när han tränar varje dag plus att han åker bort på helgerna.

Nu har jag inget mer att säga :), Ha det bra

Min solsråle
image366

image367

En dag med Ernesa!

Idag har jag varit med söt ernesa!:) Vi åkte ut till väla för hon skulle handla lite julklappar och jag skulle fönster shoppa! (pengar slut) . Hon hittade en del fina saker och de va ju bra.
Vi gick och kollade i en del affärer och man blev så sugen på att köpa en klänning. Vill ha en röd klänning på julafton men jag tror jag får skippa det för jag får inga pengar innan jul! Tyvärr.
Vi satt och fikade några timmar , suuuper mysigt. Vi pratade om allt nästan var kul. För det var länge sen man pratade med någon om precis allt. Du är underbar !:)
När jag var på väg hem så ville jag inte gå in. Så tråkigt att vara själv hemma. Så jag gick en liten runda till havet och kolla lite. Men såg dock inte så mycket för det var jätte mörkt ute. Tråkigt att det blir mörkt så fort.
Nu sitter jag och väntar på min skönhet. Han ska komma när som hoppas jag. Har städat och tänt lite levande ljus! Så det är mystämmning här nu! Det behövs också ibland..

Till helgen ska jag och Ernesa ha en tjejkväll med godmat och film hoppas jag iaf !:) Lääängtar!

Detta var allt för mig
Godnatt

image363


Julhandel

Idag har jag köpt antons julklapp. ( ÄNTLIGEN) Va jätte svårt att hitta något bra som inte va allt för dyrt. Han blir nog glad.:)
Vi provade och satte upp julgranen idag. När ja tog ut den ur förpakningen trodde ja de va ett skämt. Den såg jätte konstig ut. Men den blev rätt bra när man stretade ut grenarna! Ser så juligt ut med gran och julklappar under granen. Nu fattar bara snö. Men den lär ju inte komma till skåna i år verkar det som. Blir det första vintern utan snö?! Man hoppas inte det iaf, för det är ingen jul utan snö=(.

Imorgon ska jag jobba på mcdonalds, det är inte så lång dag 11:00 till 17:00. Då ska man springa runt och halka lite. Riktigt halt där. Varit nära på att ramla ett antal gånger, men alltit klarat mig!! Hoppas det inte kommer allt för mycket folk, Har inte lärt mig kassan helt än. Så det blir så himla stressigt om det kommer in 6 pers samtidigt. Man blir lite förvirrad!:) För det är inte 1 knapp man ska trycka på utan flera stycken. Men jag hoppas att jag ska lära mig den snart !:)
Efter jobbet ska jag hem och kolla på film men anton. Vi fixade så vi kunde se dvd idag. Suuper! Vi tog antons playstation och hoppades på att det skulle fungera och det gjorde de. Men frågan är bara om den kan spela brända dvd filmer. Men de lär vi märka.

Hoppas man får jobba på torsdag och i helgen på Cantina! Hade varit kul och tjäna lite pengar plus driks:). Det är ju inte så att man får driks på mcdonalds:)
Nä nu ska jag gå och städa lite,
Puss och kram!

image362

Du är mitt allt

Finns ingen som är som som är som du. Du ställer alltit upp för mig vad som än gäller, och du vill mitt bästa! Är så himla glad att vi hittade till varandra och jag vill inte släppa taget! Hoppas vi får uppleva mycket kärlek och lycka många dagar och år framöver!♥ Det är så underbart att få vakna upp vid din sida varje dag och se dig le! . Vi har haft våra gråa dagar men nu ser vi på många ljusa dagar! Tycker om dig sååååå mycket. Det kan inte beskrivas med ord!

You are my sunshine baby!♥
image360

ÖVKs 25 års jubileum

Igår så vad det en stor fest i Örkeljunga! Dom firade att dom fyllt 25 år. Folket som var där var gamla spelare samt nya plus familj. Det va jätte trevligt. Vi fick en 3 rätters middag. Och jag var verkligen jätte hungrig. Hade bara ätit frukost vid 10 sen fick vi mat vid halv 8 ungefär. Den maten vi fick var skagenröra i bröd, middagen var kött, potatis, sås samt grönsaker. Efterrätt paj. man var verkligen mätt när man gått därifrån.
Det efterfestades hos Brian och Micha. Eller det blev la ingen sån fest men alla drog dit om umgicks lite och drack te och kaffe!:) Mysmys.
Jag och anton fick dela på en jätte liten och smal madrass och som täcke hade vi 2 lakan. Inte alls så jätte skönt. Men glad att man fick någon plats överhuvudtaget!
Första ordet man hör på morgonen är (Godmorning sunshine) Brian hade vaknat och började sjunga och hoppade lite av glädje. Vet ej varför. Men trevligt va de med att någon var morgonpigg.
Vi kollade på allas kameror sedan hur korten hade blivit under kvällen. Inte alls några skönheter! Så tänker bara visa några!
Fick höra anton sjunga igår ! Nästan första gången! :) . Dom va tvugna att göra något när de va 25 års jubileum, så dom sjung 2 låtar, jingelbells rocks, nu är det jul igen sen en dansk snabbs visa! Rätt kul!:)

Nu är vi hemma, vi har inte gjort någonting alls. Sett på Ice age. Vi ville göra en kladdkaka men då såg vi att äggen hade gått ur och vi orkar inte åka till affären! Så de får bli popcorn och sällskapsresan 2 på tv snart! Ska gå till soffan och umgås med anton!♥ Du är det bästa jag har!



image358


Puss allihop

Datan fungerar igen!

Skönt, nu har vi fått igång datan igen. Har varit så mycket krångel med allt som har med data att göra. Först så funkar inte internet, sen när vi fixat det så gå datan sönder, sen när vi fixat datan funkar inte tagentbordet. Men nu fungerar allt !
Lite nytt som har hänt är att jag har fått lite jobb! :) Jobbar på Mcdonalds, Jätte stressigt men det funkar! Sen jobbar jag på cantina. Ett uteställe! Skit kul! Dom ringde mig idag och frågade om ja ville jobba ikväll. Men jag har åkt på halsflus så jag kan inte jobba förtillfället. Synd de! Jag fick ett erbjudande om att jobba på ett ålderdomshem också. Men ja vet inte hur ja ska göra.
Nu har vi har fått iordning på lägenheten. Köpt julgardiner och julgran och lite sånt mys! Så nu är det hemtrevligt äntligen!

Tiden går så himla snabbt nu! Snart är det julafton! Lite synd att vi inte har fått någon snö än. Men den får man njuta av när man kommer till falköping på julafton!! :) Då ska jag träffa alla mina kompisar med! Saknar Er jätte mycket!
Sofia du får komma hit snart igen och festa lite !:) Kanske ta en sväng förbi tropikariet :P

Detta va allt för mig idag! Pusss

RSS 2.0