Grattis Anton och Sara!

Hejsan!

Idag blir de en soft dag, har ine ork till så mycket annat! Idag fyller Anton och Sara 21 år! Grattis till er , och hoppas ni får en bra dag!
Senare idag ska ja träffa kim och kolla på saw 5. Himla läskig film så kommer nog se halva:P

I helgen har ja varit med miriam, vi gick till puben för att hälsa på erhan vilket va trevligt! Är himla sugen att jobba som bartender, hade varit bra för då jobbar man nätter då ja är vaken, och man träffar så mycket folk! 
Sitter och lyssnar på en as härlig låt, Sia - The Girl You Lost To Cocaine. en låt som kan stämma in på många sätt!




En helt vanlig Tisdag!

Min dag har börjat riktigt segt, vaknade halv 8 för ja skulle på möte kl 9. Vilket inte var någon höjdare, hade gärna legat kvar i en varm säng några timmar till. Men hepp ja gick ut i snö ovädret till arbetsförmedlingen. Efter ja varit på de mötet gick ja vidare till stan. Det va lääängesen ja stod utanför en affär för att vänta på att de skule öppna! :) Men hälsade på miriam inne på hennes jobb vilket va trevligt!

Nu ikväll vet ja inte riktigt vad ja ska göra, blir så himla rastös på att bara gå hemma och inte ha något jobb! Vill ut i arbetslivet. Känns lite trist att man lämnade hbg för där hade man ju ett jobb som man hade fått stanna kvar hos. Men icke då, ja skulle till fkp! Men hoppas det löser sig snart...

Jag har planer att åka till värnamo i februari, men vet inte om ja ska åka till helsingborg innan de och ta värmamo på vägen hem! Hade varit grymt kul att träffa kim och hennes polare samt anton! Och resan är ju inget man behöver oroa sig för isf, åker lastbil med någon av pappas arbetskollegor!


Nu ska ja dra mig hemmåt, Men ni får ha en fortsatt trevlig dag!
Puss E


En bild kan beskriva mer än 1000 ord:)

Vem var snyggast i helgen i skövde!?

Va med och rösta:D
Vatra.se



Födelsedagsfest

Igår vad ja och miriam på födelsedagsfest hos soneby och madde! Va jätte kul! Mycket glatt folk och bra musik! Senare på kvällen drog vi alla till skövde, jag och mirre gick in till vatra, Shit har inte haft så kul på länge! Underbar kväll med mycket folk och as bra musik!
Efter vatra stängt drog vi till efterfest hos yonis! va trevligt, men stannade inte så länge för ja och mirre va skit trötta! Men slutade med att vi kom hem halv 5 ändå!:) Men de va trevligt!

Lägger upp lite bilder från vatra!
Ingen aning om vilka dessa killar är!

Jag och My love!

Vi igen!





Vissa människor är bara helt underbara!





Början på ett bra år!

År 2009 ska bli ett bra år. Känner redan att det går åt rätt håll! På nyår firade jag med de bästa, sofia och miriam! Hade det så grymt kul! Ni är bäst tjejer! Vi va hemma hos mig och åt god mat och pratade om allt möjligt:) man behöver inte gå ut och dricka as mycket när man kan ha underbart kul med sina bästa vänner! :) sofia åkte hem idag vid 3 tiden vilket va tråkigt men vi ska ses snart igen:) sen tog miriam tåget dagen efter nyår så hon kommer vi borta 1 v. :( men tiden går fort! Snart drar jag och sofia iväg någon stans, vet ej vart dock men 2 v ska det bli iaf. :) längtar!!

RSS 2.0