En promenad i skogen

Har nyss kommit hem från 1 h lång promenad med sara och brus! Att man aldrig har kommit på det tidigare. Det va så skönt att bara gå. Sen är det rätt mysigt tycker jag! Det får bli fler sånna dagar! Måste verkligen ut och röra på mig! Blir inte så ofta att man går ut en promenad, för det första är det så himla tråkigt att gå själv, sen så är de la skönt att va hemma och inte ha nått annat att göra! En vaker dag ska jag ut och lära mig helsingborg lite mer! Gå en vända ner till havet när det inte blåser så mycket sen gå lite (vilse) det är nog oftast så man hittar :) Iaf jag!

Igår var jag och anton på ikea. Ja fick med mig en del saker hem! Köpt en lampa som ja så länge velat ha! Sen köpe vi lite småsaker som alltid är bra att ha! Så nu börjar de se lite trevligt ut hemma hos oss!
Ska snart iväg och jobba på Cantina! Jobbar bara 18 till 23! Så de är inte så lång dag. Men kul ska det bli.

Vill till sommar och sol! Snälla ta mig dit någon
Puss


dance with my father



image597

Kan de vara möjligt

Godmorgon!
Vaknade av en rätt så äklig dröm, drömde att ja började slå en kompis som senare ledde till ett stort slagsmål. Men ja kom nog på varför jag drömde de. Såg på kalla fakta igår. Det handlade om Nathalie min pappas frus syrras barn. Hon hade hamnat lite snett i livet och senare hamnat på ett behandlingshem. Och hon mådde inte alls bra av att bo på det hemmet men hon fick inte flytta därifrån. Det är hemskt. Ni borde kolla!

image585

"Nathalie hölls inlåst i en bostad, där det inte bodde några andra ungdomar och där hennes enda sällskap var personalen"

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=249230

Usch det är hemskt! Hur kan personalen tro att hon ska må bättre av att sitta inlåst och inte träffa andra. Sjuuukt !!Känns ännu kontigare när man känner henne oxå. Hoppas allt löser sig för henne!

Igår va det en trevlig dag!:) Va med ernesa på kvällen, sen efter killarnas träning kom mats hit också. Det va jätte trevligt. Vid 11 tiden kom ja o ernesa på att vi va sugna på donken så vi fick tjata lite på anton för att han skulle hänga med ! Men han nöjde sig med 30 min massage, fast de blev 10 min kanske :) .
Idag ska ja nog umgås med henne igen!:) Trevligttrevligt! Skulle behöva åka till ikea och se om jag hittar en lampa som man kan ha i fönstret. Det är så mörkt i vårat vardagsrum/sovrum och det är rätt så jobbigt att tända lampan i taket. Så en lampa till fönstret hade ju inte skadat!

Nu ska jag återgå till städandet sen se om ja får med mig anton eller ernesa till ikea! :)
Pusspuss

image579
Lovely
image584

Trist dag

Dagen började rätt så bra ! Förutom diskberget vi hade !:) Men de gick fort att få undan de! Sen åkte jag,ernesa och carina till örkelljunga för att kolla på matchen mot tierp. Dom förlorade!:( .. Det var inget bra spel! Så de va ju synd. Hoppas dom kan ta hem nästa!!!

Idag har ja bara tagit de lugnt. Suttit och letat efter jobb, så ja kan ju hoppas ja får ett snart!!
Tog kort på det nya akvariumet idag! Det är rätt så fint! Det var 1 år gammalt. De enda som inte funkade som de skulle va ljuset till akvariumet! De är lite glapp, så man måste köpa ett nytt. För de verkar inte funka som de ska. De lyser jätte svagt ur de! Men men!
Imorn blir det nog en dag med Ernesa! Weei.. Ja vill gå och sola lite sen ha en riktigt slapp dag!!
Detta va allt för mig ikväll! Pusss


♥Me and my Love♥
image576

Grattis Anton och Sara T som fyller 20 år idag:D !!!!

Grattisgrattisgrattis! Äntligen har den dagen ni väntat på kommit :D

Igår så hade vi en liten fest här hemma. Jag,Anton,Ernesa,Mats,Niklas samt sigge. Det va en rätt så kul förfest. Men sigge pajjade det hela senare på kvällen. Han förstörde vårat akvarium :(:(. Allt vatten rann ur skit snabbt. Sen va man inte helt nykter heller så de va inte så lätt att få ut alla fiskar. Men vi fick ut alla , men det blev en stoooor pöl i vardagsrummet. Akvariumet rymmer ungefär 42 L. Och hälften av de kanske kom på golvet. Jag och Anton va inte allt för glada. Så nu har vi inget akvarium längre. Fiskarna lever förtillfället i en hink. (Taskigt) men vi hade inget annat som var passande. Kollade på blocket igår natt när vi kom hem från festandet och hittade ett skiiit bra. De va lika stort som vi hade innan! Så ja hoppas vi får det nu! För vi är i ett stort behov av ett..
Men nu ska jag inte va så negativ, det var ju Antons födelsedag!! Imorse fick han lite presenter på sängen av mig :) Han fick presentkort på Evil Twins Heavenly tattoo, sen en stor tavla med kärleksparet på:) Han blev nöjd:D Så det var ju bra ! Så svårt att komma på något att köpa till honom för han är rätt så kräsen!!
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Gå på bio sen gå ut och äte lite kanske :) Ha det allmänt mysigt !

Här kommer lite bilder från Antons födelsedagsfest! Enjoy



image562

image563

Usch vad hemskt

Fattar fortfarande inte varför jag har fått prickar på min kropp?! vad har ja gjort för att förtjäna de.. Hittade en bild där de är som värst och då va de illa. Nu är de inte alls så mycket och de syns inte alls så väl. Men ändå tråkigt att ja kanske aldrig kommer bli av med de :( Får hoppas att medecinerna funkar!! Annars är de illa! Min kropp är förstörd :(:(              Här är bildbevis..


Idag har vi varit i helsingör. Har varit där på en liten tripp. Åkte med Ernesa och Mats. Vi gick runt och kollade lite. Så mysig by! (vet inte om ja ska kalla de stad?!). Det är så mysigt med alla smågator. Kollade på en jacka som ja fastnade för. 100 danska. Skit billigt. Men hade inte pengar till den ändå:P Fattig just nu. Men löning imorn:D Niiice! Blev lite winerbröd istället :D

Imorn är det FEST! Ska bli underbart kul. Har inte festat på jätte länge. Tror det var nyår senast. Så de va ett tag sen.. Fast anton och mats samt niklas om han nu ska med får ta de lite lugnare :)
Sen på lördag fyller Anton 20!!!!! Shit va tiden har gått fort! :)

Nu ska ja umgås med Ernesa! 

Emelie LOVE Anton
image459

Julstädning?!


image516Wii! Snart fyller Anton 20!! Han börjar gå och räkna ner nu tills han fyller år :) Kommer bli svårt att gömma presenter här hemma sen för så nyfiken som han är kommer han gå och leta överallt och skaka om lite för o se vad de kan va !
Samma datum som anton fyller min sötis Sara 20 med :) Ska åka och kolla på när dom spelar i svedala. Har inte träffat henne på hur länge sen som hellst! :( Tråkigt. Men hon bor så långt bort nu! Men på lördag ska vi förenas igen:D

Ja nu är de som att allt har börjat om där ifrån ja startade! Inget jobb än förutom cantina. Men vill gärna ha ett jobb där ja kan jobba vardagar med! Fast de e skönt o va hemma med. (hemmafru).. :)
Tänkte att om ja inte har fått något jobb innan februari så kanske ja skulle kunna åka till sofia och va hennes högra arm! :) Om hon nu vill de. Va ett tag sen vi sågs.. Vill ha någon och gå o kolla på apor med :P
Just nu är ja själv hemma, anton drog nyss och tränade.. Tänkte städa undan julen lite. Vi har inte hunnit ta ner den än. Det är lite illa! Fast rätt mysigt med granen :P

Någon som har idé vad man kan köpa till en kille som fyller 20?! Har ingen aning om vad ja ska hitta på. Ni får gärna skriva ner vad ni hade köpt!:) så jag kan få lite förslag!:)

Nu ska jag återgå till julstädningen
Pussen♥

Lång tripp till Sollentuna

I Söndags hängde jag med ÖVK till sollentuna. Shit vilken lång resa, men kul va det! Ernesa hängde oxå med samt carina. Resan började från oss i helsingborg vid 4 tiden som sedan slutade i Örkeljunga vid 5 ungefär. Där stod bussen vi skulle ta till Sollentuna. Det blev en rätt lång resa. För vi kom fram lite för tidigt så vi fick stå och vänta på att komma in och äta i 45 min ungefär. Busschafören hade räknat lite fel på tiden. Men det gör inget !:)
När vi väl kom fram till Sollentuna va de första jag tänkte ja, vad gör jag här egentligen?!.. Jag och Ernesa satte oss och kollade på handboll, vilka de va nu som spelade vet ja inte. Men de va en rätt rolig match!:) Efter de hade spelat klart satt vi och väntade på att övk skulle in på plan. Men de dröjde ju sin lilla tid plus att de som hade hand om volleybollen va rätt sega med att sätta upp nätet. Men allt blev klart i tid!
Matchen va bra! Väldigt spännande. Alla på lektaren satt hypernervösa i sista sätt. Och hoppades på att övk skulle vinna. (Iaf jag,ernesa,carina samt de som hejjade på övk)  Men tyvärr blev det en förlust. Dom spelade jätte bra, men sollentuna var så mkt bättre! Men man trodde nästan ett tag att Övk skulle ta hem de här. Men man har fel ibland.
Efter deras match spelar rig Falköping! Kul att se dom igen.Hoppas dom vann matchen! Hann inte se något för vi var tvugna att gå! Men de gick säkert bra!
Sen på vägen hem så va inte alla så jätte glada, lite sura miner plus att alla va jätte hungriga så va lite kaos i bussen innan vi hittade någon stanns att äta. Sen skulle alla komma överens om vart vi skulle äta!:) Men vi hittade något bra ställe som alla var nöjda med !:)
Under hela resans gång sov man typ. Men inga sköna säten. Tycker lite synd om ernesa som inte kunde sova :( Hon måste ha varit skiit trött.
Och man hörde hur alla killar snarkade i olika toner. Var ju inte så jätte kul. Kunde ju inte gå och skaka på alla och säga att dom ska sluta snarka.Jag tycker inte alls om snarkeri!:) Men fick stå ut.
Vi kom fram till örkeljunga vid 00 tiden kanske, kom till helsingborg vid halv 1 på natten. Sen hittade inte jag och anton någon bra parkering heller så vi fick åka runt och kolla ett bra tag innan vi hittade någon lämplig ! Sen blev de sängdags. Såå skönt att ligga i sin egen säng som är mjuk, iaf mot va säterna va på bussen!

Byebye

Nu har ja sagt hejdå till mcdonalds. Mådde inte alls bra av att jobba där, och personalen va hur knasiga som hellst..Så det ska bli skönt att man slipper se och höra dom igen. Mår mycket bättre nu av att veta att jag inte jobbar kvar där. Inte så jätte kul att jobba på ett jobb där man får ångest av att gå dit samt att bara stå där hela dagarna när folk är lite otrevliga mot en! Men de posetiva är att jag har fått jätte många tider på cantina!:) Så vi kommer klara ekonomin ändå! (Skööönt) Var orolig ett tag att allt skulle skita sig. Men hade tur!!

Lite bilder från Sollentuna.


Brian va grymt bra !
image508
Lite trötta !
image509
peace!♥

Jo ofta!

image493
Om de ändå kunde vara så! fast de är ju kanske inte så jätte likt! =/

Hem resa till Falköping!

Tisdag: Så! Nu var man hemma i falköping igen. Fast egentligen är det inte mitt hem längre bor ju i Helsingborg. Men mitt andra hem!:)
När ja kom till fkp så hämtade min mormor mig och sen köra vi till donken för att köpa mat. Mormor betalade maten men sen körde hon bara därifrån. Jag frågade henne vart hon var på väg och då hade hon glömt av att vi skulle hämta maten med som vi beställde! Hon e lite glömsk. Så vi fick backa tillbaka så inte den bilen som var efter oss fick våran mat men hon va inte så jätte duktig på att backa så hon körde på en reflex pinne! illa körning mormor!:) Men kul var de!

Nu sitter jag hos Linda! Har varit här nästan hela dagen!:) Jätte kul att träffa henne igen! Var ju ett tag sen sist!
Vi har funnit med en del idag. Tagit en fika, tagit massssa kort. ( vet ej varför) Beroende av kameran kanske?! Nej de kan man ju hoppas att man inte är.



image489


Onsdag: Idag så gick jag förbi mitt gamla hus! Gud vad man saknar de! När man bodde där så va de som ingenting. Nu när man går förbi så tänker man på alla minnen som kommer fram! Det är lite svårt att inse att man inte bor där längre! Utan att mamma bor i en lägenhet och jag i Helsingborg!



senare idag ska ja höra av mig till rachel o se va hon hittar på! Och sen kolla när Miriam kommer hem från jobbet. Sen kanske ja tar en sväng förbi bowlingen och kollar hur de har blivit där! Sen måste ja gå ner till stan och kolla på en väska! Ernesa har fått mig gilla axelband väskor. Se ser såå skönt ut att ha väskan hängandes vid axeln:) Så ska ner o se på second hand om dom har några billiga där som ser frächa ut!

Bye!

Hon har det bästa leendet! Och han är sötast!



Så underbart söt du är.! Min kusin Edit
image470

Min andra kusin Disa, syster till edit
image490

Hittade en fin bild på min ena lillebror som jag måste dela med mig!
image471

Falköping imorgon!
Ska bli så himla skönt att komma hem ett tag! Men stannar ej så länge pga att ja ska till Sollentuna på söndag och kolla på när ÖVK spelar match.! Man kan hoppas på en vinst till!

image475

Halmstad plus 11 timmars jobb

Nu är jag helt slut.. Jobbade 11 timmar inatt på Cantina. Och innan det var vi i Halmstad och badade, höll på att somna på cantina, blev riktigt trött.. Men det gick bra!:) Det jobbade en kille med mig igår och han pratade hela tiden så de höll mig vaken!!

Gud va kul det var att bada, har inte gjort de på nästan 1 år.. Men det var lite blygsamt att gå ut bland folket. Har ju aldrig visat mig för folk i bikini innan sen jag fick prickarna :( Men det gick riktigt bra!
Det var Jag , anton , mats , ernesa , Niklas och Nenne som tog en tripp till halmstad! Det var inte så jätte stort där inne men vi hade kul:)  Det får man göra om !

Idag är det match för ÖVK. Vet inte än om jag orkar åka och kolla är rätt seg i kroppen. Men det hade varit kul om dom kunde vinna idag med :) Sen är det extra kul om dom skulle vinna för det blir ju deras första vinst på hemmaplan! (Hoppas)

Åhhh vill hem nu. Vill va hemma hos mamma och mina bröder. Hade varit skönt att slippa göra allt ett tag! Bara ta det lugnt. Fast det lär ju inte hända. Har ju fått ett heltids schema från Mc och det är inte så jätte kul! Trivs inte alls bra. Så jag hoppas på att få något annat jobb snart som man har sökt!

Bye!

Gamla tider är saknade!
image468

My wish is to dance again



image465

Vincent - Miss blue

image457

Miss blue

Happy are those jeans to be shaping your hips, it's true
I'm stuck on you
Lucky is the shirt that covers your chest
You wouldn't have the ego to discover the rest of you
I'm stuck on you, yeah yeah

Ref:
Sweet miss Blue, how do you do (how do you do)
Sorry I know it's late, sorry but I can't wait
Are you lying
Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying
Sweet miss Blue
Sweet miss Blue
I'm begging you

Rich is the head that shapes your face
And I would do whatever to get on your case, it's true
I'm stuck on you
I'm jealous of them heals that carry your feet
Oh if only they came walking right up to me, it's true
Oh I'm stuck on you

Sweet miss blue, how do you do (how do you do)
Sorry I know it's late, sorry but I can't wait
Are you lying
Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying
Sweet miss blue
Sweet miss blue
I'm begging

I'm beggin you
Yeah yeah

Sweet miss blue (How do you do)
Sorry I know it's late, why
Are you lying
Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait

Sweet miss Blue, how do you do (how do you do)
Sorry I know it's late
Sorry but I can't wait
Are you lying
Sleepless too, say you do (oh say you do)
Sorry but I can't wait
Without you I'm dying

Sweet miss Blue
Sweet miss Blue
I'm begging you

image458

Första gången man är i Lund

Idag åkte Jag , Ernesa och Sara iväg till Lund för att kolla på när Övk spelade match! Och dom VANN! Wow de va länge sen dom vann en match:) Hoppas det blir flera sånna!!
I helgen vet ja inte vad som händer, Utgång kanske! Ska jobba på lördagen, men de gör inget om man kommer dit bakis ska ändå bara sitta i gaderoben!:)
Igår hade jag en trevlig dag med Ernesa. Vi såg You Got Served! Shit va bra den e ! Älskar dans filmer, på tal om dans så fick vi hem ett reklamblad om att börja dansa olika danser. Blev riktigt sugen på att börja. Men de ända som satte stop för det hela var att de kostade en förmögenhet! :( Så de blir ingen dans för mig:(.
Gjorde något pinsamt idag i hallen. Vi skulle ta ett kort ja, ernesa och sara. Jag satte mig på en jätte smal bänk och så börjde ja mig framåt lite och vips så ligger jag på marken. Gled på min klänning. Folk kollade kan ja ju säga ! =/. Men vi fick till oss ett gott skratt!

Gaaah vill åka bort ! Vill koppla av på en varm strand och bara njuta av värmen. Ge mig sol!
Nä nu ska ja gå till sängs. Imorn blir de ännu en dag med Ernesa! Love ♥




image442

Seg dag. :(

Idag har jag inte gjort något alls. Bara suttit hemma och mått sådär. Skulle träffat sara idag men det gick inte sen för jag inte mådde så bra! Får bli en annan gång. Det hade varit så skönt att komma ifrån allt ett tag. Åka på en semester hade inte varit fel. Men det lär ju dröjja ett tag. Man måste ju ha pengar till de! :( Kan man inte bara hitta en trisslott med massa pengar på och sen bara dra iväg. !
Jag får ta och åka till falköping snart med och va där ett tag! Saknar alla kompisar!! Det är så tomt utan er Hade varit skönt att va hemma 1 vecka eller 2 och bara ta det lugnt. Äta mammas mat och träffa mina bröder och åka ut till min kära pappa ♥ ! Miss !
Ska vila nu sen blir de att jobba natt imorn samt 3 dagar framöver . usch!! Puss allihop!

Love you dad!

image432

image428

Nyårsfirande!! Pang pang pang

Usch vad man är seg idag. Vi har bara legat framför tvn och sett på film och käkat pizza! trevligt att Wt är på besök:)
Igår firade vi nyår hos Niklas! Det var jätte trevligt! Vi gick dit och åt lite god mat vid 5 tiden ungefär. sedan vid 6 tiden började festen :).. Man fick ta det rätt lugnt så man inte skulle missa 12 slaget. Men allt gick bra! Vi var kanske 10- 15 pers hos honom! Joel och 3 av hans kompisar kom dit ! Niiice.. Sen va Wt och Leffe där med. :) Kul att träffa dom igen!
Vid 12 slaget gick vi ut och kollade på raketerna, sedan begick vi ner mot stan! Jag och Anton gick en sväng förbi Sara för att säga gott nytt år.. Sedan gick vi mot tempel! Vi kom in och de va rätt kul! fast de negativa va att de va 22 och alla var mycket äldre än oss:(.. Men de va fortfarande trevligt !


Här är bilder från våran trevliga nyårskväll!!


Nice?
image402

image403


Klassiker!! :)
image422


Detta var några bilder från Oss !! God fortsättning !♥
image421

RSS 2.0