Tisdag

Idag blir de nog en rätt slapp dag, Vaknade vid halv 3 så ska upp nu och laga mig lite mat sen ut och röra på mig! Har så mycker pollen reaktioner nu, så kan knappt ha ventilen öppen på natten.=/ så måste till läkaren och få allergi tabletter =)

Senare idag vet ja inte vad som händer riktigt. Ska kanske dra o sola om ja nu orkar! Inte så kul att sola när man knappt kan andas =)..

Nu ska ja iväg och laga lite mat! Puss

Kass på att uppdatera!

Har inte haft orken till att uppdatera men här får ni lite vad ja gjort iaf!

Onsdag: Va ja ute med alec, max, eric på bogrens!

Torsdag: Va ja ute i skövde med alec och några andra.

Fredag: Va jag hemma hos alec och tog de lugnt med de andra!

Lördag: Va jag på bartömning med miram, martin, lennart och emma. Sen drog jag och miriam till skövde på kvällen! va as kul :D

Söndag: Då va ja hemma , storstädade hela lägenheten, sen senare på kvällen drog ja till alec och softa

Måndag: Har varit hemma hos mamma. För min bror fyller 12 år idag :) ♥ Innan ja drog till mamma va ja på coop med lundgren, max och alec och handlade! Nu på kvällen blir de nog chill :)

Så det var min uppdatering vad ja har gjort :D

Lång dag/natt i Göteborg

Denna natten har varit Låång. Började med att jag va hos fia hela dagen och hjälpte henne med att fixa packningen samt lite små saker. Sen drog vi ifrån fkp runt halv 4 på natten till landvetter. Kujtims kusin var med för han skulle ta flyget till tyskland.
När vi kom fram checkade dom in och fixade allt. Sen skulle vi hjälpa kujtims kusin att komma rätt. Men då visade det sig att det var fel flygplats han va på! Så vi va tvunga att köra honom till en annan flygplats lite utanför göteborg. Det var ju inte det enklaste, för han kunde inte språket. Men man fick lite fördel när man kunde några små ord på Albanska =).. Vi visade honom iaf hur han skulle göra och var han skulle gå på, sen drog vi hemmåt. Men det var ju inte så att man va hemma i en lagom tid. Utan vi kom till fkp kl 11 på förmiddagen! Lite segt. Försökte somna när jag kom hem men det gick ju inte som ja planerat, tog kanske 1 h för mig att somna sen när ja väl ville sova kunde ja inte. Så vaknade efter 2 timmar, Så nu går jag i sömnen känns det som! Inte bra detta!

Ikväll blir det att dra till alec och umgås lite! Blir nog trevligt =)

Nu ska jag gå hem till fia och gå ut och gå med deras hund Fezz! Puss







Skövde!

Gårdagen spenderades med fia! Jag och miriam gick och hälsade på fia när hon jobbade och tog en fika, sen kom assio samt kovan på besök med! Så satt vi där och snackade lite, var trevligt!

Efter fia slutade drog vi hem till kovan för han skulle hämta en sak och visa hur lägenheten såg ut. Men ja hade aldrig vågat bo där. De sägs att de spökar där. Usch usch. Och jag är en sån som kan tro på allt man hör. Så de är inte nog mitt område att bo i precis =P

Vi snackade om att kovan skulle kanske köra fia och kujtim till landvetter inatt. Klart att ja ville hänga med =) Har ju ändå inget annat för mig! Sen kan de va kul att säga hej då till dom =)

Efter ja varit hos fia gick ja hem till alec där eric va.. =) Vi satt och snackade lite och kollade på IFL .. Livsfarlig sport ju, men kropparna killarna har är ju inget man säger nej till ! =P

Nu idag ska ja och fia dra till skövde där hon ska kolla på lite saker till resan. Man blir så avis. Jag vill med iväg och sola och bada! Men de blir snart sofia ;)

Nu ska ja göra iording mig! Hörs sen


bilder från helgen








Fika på stan



Lördag



Hittade en fin bild på fia, mig och hannah


Kaffer rinner ti

Hälsningar från Berit! :D




Uppdatering..

Torsdag: Då åkte jag hem från helsingborg! Senare på kvällen så kom miriam förbi mig lite. Vi tänkte bara va hemma och ta de lugnt. Men blev inte så. Vi drog till en förfest hos lundgren där gänget va! Sen åkte vi till skövde. Först gick vi in på Husaren men jag tyckte de inte va så kul där. Så jag drog vidare till bogrens där gänget va! =) Va en riktigt rolig kväll med underbart sällskap!!

Fredag: I fredags drog jag och mirre till skövde för att träffa lodin! Vi gick runt och kollade lite, var himla trevligt! På tåget till skövde träffade vi dessa 3 killar;



Rätt coolt att dom va på tåget samtidigt. Han från fråga olle är ju riktigt snygg!! =)
På kvällen Gick jag och mirre på fest tillsamans med alec där lundgren och gänget va! Vi stannade inte så länge, men var kul att träffa människor man inte sett på as länge. Sen gick vi till puben där fia va! =) Efter vi varit på puben drog vi till dagnys. Va kanske inte de roligaste men sällskapet gjorde allt =)

Lördag: Då var jag med miriam. Vi gick först till frejja hallen där sofia var med sitt volleyboll lag! Sen satte vi oss vid tennisbanan och bara njöt av solen. Nenne gick förbi med några kompisar och stannade och snackade lite. Sen fick ja ett samtal av fia. Hon, kujtim och dillo va på mingus så ja och mirre drog dit! Satt där och glassade i solen ett litet tag, sen åkte vi till fia en liten sväng. Men blev så hungrig så ja och mirre drog hem till mig och åt lite! =) vad himla gott!
efter vi varit hemma ett tag drog vi hem till alec och softade lite. Haha ja spelar FIFA och de gick ju då sådär. men gjorde 2 mål iaf! Tycker jag ska vara stolt =P
Efter alec drog ja och mirre till puben där fia och kujtim var! Satt där till 2 sen va de dax att dra hem och sova =)

Söndag: Då blir det mys med miriam. Vi drar kanske en sväng förbi alec och kollar läget annars blir de bara film hos mig! Ska kolla vad fia ska göra ikväll så kanske man kan dra till henne och kolla läget =)

Tillbaka till falköping

Då va men tillbaka till falköping. Känns inget vidare att komma tillbaka till staden som gud glömde. Men trevligt att träffa alla igen =) När jag hade kommit hem var det katt mat över hela golvet i köket så fick storstäda direkt. Efter ja städat snackade ja lite med miriam så hon kom förbi. Det va meningen att vi bara skulle va hemma och slappa, men blev inte så. Alec ringde och frågade om vi ville dra till skövde. Men då sa vi nej för vi inte pallade riktigt. Men vi hängde med till lundgren på förfest och då ändrades planeran! Så jag, miriam, max och nadim åkte i en bil! Sen drog alec och lundgren i en annan! Vi hamnade först på husaren men tyckte inte de va nått precis att hänga i granen så jag drog till bogrens. Där va de lite roligare. Bättre musik om inget annat!

Så himla skönt att sommaren är på väg! I´m living the life, helt underbart! Vi får se till att dra utomlands nu i sommar sofia !! Snacka om att de hade varit niiice..

Hem från en himla trevlig vecka!

just nu sitter ja på tåget hem från helsingborg! Det har varit en underbar resa med mycket skratt!! Har bott hos kim några dagar sen anton någon dag. Känns himla skönt att vi kan va bra vänner! Han skjusade mig till stationen nyss och de va så nära att ja missade tåget hem. Det stod på skärmen att de skulle va på spår 4a, men visade sig sen att de stod på spår 2. Så om ja inte hade vänt mig om i rätt tid hade ja missat tåget!

Jag sa till anton att han får ta och komma och hälsa på mig när de blir löning någon gång i sommar sen så ska han hänga med till husaren och se draget där =) Sen är det ju ett måste att han måste se min lägenhet! Den är kanske lite snyggare än hans =P

Nu tänkte ja se film och bara slappa! Ha det bra


Sitta vid Havet och bara njuta

Då vad de tisdag och ja har legat på balkongen lite idag. Man har fått en del färg på magen iaf =P Underbart!!
Igår pratade ja och sofia om att hon inte skulle komma in på skolan hon sökt så funderar vi att flytta ihop i helsingborg! Det hade varit så underbart! Snacka om att vi hade haft de kul om vi bodde ihop! Massa fest =D


Sån underbar vän Sofia är, är nog väldigt svårt att hitta. Hon ställer alltid upp för en . Du är så underbar! ♥




Idag ska jag och kim gå på stan lite och sätta oss vid havet och bara ta de lugnt. Anton kommer kanske förbi stan och tar en fika med oss! Blir nog himla trevligt!! Nu ska ja städa lite och sedan ringa kim och kolla om hon är på väg hem =) Puss


kimpa Feat Gabi

Spelade in lite i bilen hem från Väla. Så här låter de!

Väla

Idag har ja, kim och gabi varit ute på väla och fixat lite med min mobil. Jag är ju rätt klantig ibland så ja glömde bort min pin kod. Men vi tog en tripp dit. Saknat väla lite faktist :D

Gabi

Gabi och jag

Kim och Gabi

Jag och Kimpa

@ Helsingborg

Nu har man kommit till helsingborg och det är helt underbart! Trivs verkligen i denna vackra stad!
Igår hämtade anton mig på stationen, så åkte vi hem till honom! Han har fått det rätt mysigt i lägenheten =) Han hade fått as långt hår så jag klippte honom sen lagade vi god mat =) Sen efter ja varit hos honom ett tag gick jag och mötte Kim! Hon har flyttat till en as mysig lägenhet i närheten av anton. Vill med bo såhär. Helt underbart.!
Så idag har jag och kim bara glassat på balkongen och fått en del brun färg på kroppen! Vi ska snart dra till väla men vi vill gärna va kvar på balkongen lite till för det är så bra väder..


Första solningen =)

Igår var det underbart väder i värnamo! Så jag, sofia och Al la oss på altanen och solade. Helt underbart!



igår kom även Zebbe och david. Så vi åt en god middag sen drog vi ner till centrum och gick in på harrys! Va meningen att vi inte skulle va där så länge! men slutade med att vi gick när dom stängde! Men va en riktigt trevlig kväll med många glada ansikten =)

Idag ska sofia ha födelsedagsfest., Så kommer en del som ska fira henne! Kommer bli riktigt kul! Har sett fram emot detta ett tag nu =)

Nu ska ja ut i solen med Sofia, Al, Zebbe och david!
Puss




Grattis Sofia !!

Idag fyller sofia 21 år! Grattisgrattis!



Kom till sofia igår 4 tiden. Vi åkte först hem till henne och åt lite mat sen drog vi en tripp till örkelljunga!
Tyvärr förlorade örkelljunga! Men va kul att se anton igen. Va ett bra tag sen man såg och snackade med den killen. men på söndag blir de ändring på de. Han ska hämta mig på stationon så ska vi åka hem till honom. Ska nämligen klippa honom för han var verkligen inte vacker igår :P inte illa menat men han hade den fetaste mustage. Ville den skulle bort men han ska ha den till dom har spelat klart. =) (Kan inte va lätt att få tjejer i den mustagen! =P)

En dag med fia

Igår var jag med fia hela dagen. Vi åkte till stan och fikade med lindore först. Sen drog vi hem till henne och rensade hennes garderob. Blev 2 fulla sopsäckar med kläder hon skulle slänga. Skulle med behöva slänga en massa onödiga klädes plagg. Iaf så gjorde vi kladdkaka undertiden och efter kladdkakan kom Miriam, Hannah och assio förbi på lite våfflor! Trevlig dag/kväll!



Helgen i bilder

Bilder från helgen






Fika på stan i lördags


Slutade med att vi åkte och kollade på fotboll

En dag med Linda

Idag har ja bara varit hemma och slappat.. Linda är hos mig nu och vi har sett på tv och ätit god mat =)
Imorn vet jag inte vad som händer, har inga planer än men ja hoppas att det är fint väder så man kan spendera dagen utomhus!

Jag med min nya bloggdata =D


Uppdatering..

va ett tag sen ja uppdaterade nu, och de har hänt en del saker!

Jag och kim har gjort slut. Väldigt jobbigt och tungt är det. Men tror det var rätt beslut för tillfället. Känslor är svåra. Men om det är meningen att de ska vara vi så får vi låta tiden bestämma. Det är inte så att man har brottom till någonting! Men vill att du ska veta att ja bryr mig om dig kim. Du är en toppen kille!

Nu har ja bestämt att ja ska åka till sofia på onsdag =) Vi ska åka och kolla på när örkelljunga spelar match. Kommer bli grymt kul. Har inte sett anton på jätte länge så ska bli trevligt! Sen är Al där med, hon ska med oss tillbaka till värnamo sen för hon ska tillbringa helgen där med oss! Och vet ni vad. Jag vet en om fyller år på torsdag! Och det är SOFIA ♥ Grattis i förskott gumman !! Det ska firas massa ska du veta =)

Va ute igår med fia och kovan. Vi satte oss först på puben sen drog vi vidare till dagnys och sedan terrassen. Det va grymt kul att va ute i stan igen. Va länge sen man träffade falköpingsbor på det sättet. En del har man inte sett på jätte länge!
Tack för igår fia och kovan =)

Bilder kommer senare när ja fått dom av fia..

Solig dag!

Vilket underbart väder de har varit idag. Har varit hemma hos mamma idag och bara tagit de lugnt. Gick ner till stan och köpte ett par tygskor. Jätte sköna är dom. Haha men vet ni vad som hände precis när ja köpt skorna. Ja gick till stan i mina klackskor, och när ja va mitt i centrum kände ja hur skon vickade fram och tillbaka. Så kollade ner på skon och vad ser ja inte då. Min klack hade gått av. Hur lyckas man? Det va samma sak sist ja köpte ett par skor. Samma dag ja köpte ett par skor gick dom ja hade på mig sönder. Ska ha tofflor på mig nästa gång ja ska köpa nya skor :D

Fick även en vårjacka av mamma idag. Jätte fin va den! Tack så mkt ♥
Nu ska ja ta ett varmt bad och sedan träffa älsklingen! Puss


solsken =)

Vaknade vid halv 11 tiden idag ungefär och kollade ut genom fönstret och såg då SOL. Är de möjligt att falköping kan ha sol?! Skulle inte förvåna mig om den försvinner inom någon timme! =) Men ska iaf passa på att gå ut snart. Måste ha ett par skor. Mina skor är ju sönder så lite jobbigt att gå runt i klackskor hela tiden =)

Idag vet ja inte vad ja ska göra. Har blivit  förkyld och det kliar i halsen, börjar funderar om de har nått med min allergi att göra! Men ingen aning om vad ja kan va allergis emot.. yeye de löser sig =) Nu ska ja sminka mig och sedan åka till mamma!

Puss♥




RSS 2.0