...

en favorit i repris! :D


Slapp dag

Igår va ja ute med fia och de andra :) Va riktigt trevligt! Man kan ha kul i fkp med!
Idag blir de bara att ta de lugnt! Är hos mamma nu för ja ska vara med linus lite, (my brother) ingen aning vad vi ska hitta på men han får la komma på nått! :) Har nästan redan tröttnat på o va här.. Så fort man kommer in börjar han tjata! Så måste kila nu!

Bye / E

Fredagen i bilder
look a like

Där ser man.. Tycker dock de inte stämmer :)


http://www.myheritage.com/

Jag har blivit KÄR...


Alec har skaffat sig en liten hund =) Såå söt!

Lördag

det är sol idag! Så härligt! Har spenderat min eftermiddag med att sitta på balkongen och få lite färg =)

Ska kanske till alec senare, men måste först dra o köpa kattmat. Mina katter äter såå mycket! Men ändå går dom inte upp så mycket i vikt!

Nä nu ska ja till affären! Hörs senare


problem med att sova..


Kan verkligen inte sova! Är så pigg men ändå så trött! Mina katter har fått liv i sig så dom springer fram och tillbaka och gör ett sånt oväsen. Kan va bra att dom busar av sig lite så dom inte göra de inatt eller på morgonen =)

Nu ikväll har jag varit med alec o de andra hemma hos lundgren. Blev en slapp kväll finns ju inte så mkt annat att göra i denna stad! De hade ju inte varit fel om man hade öppnat ett ställa som har öppet dygnet runt. Tror de hade funkat rätt bra för alla i falköping brukar inte ha så mkt o göra på kvällarna. Så kan va smidigt o ha ett ställe som har öppet 24 h. =)

Nä nu tänkte ja sätta mig och kolla på film. Tror de får bli fullfrys så man kan skratta sig till sömns! Hehe

Fredag

Idag så ska ja förbi alec och kolla läget där. Kanske blir utgång ikväll!
Idag har jag på mig detta! har nästan aldrig använt tunikan. Tycker det är lite för mycket färger! Vad tycker ni?
Busigt

När ja o fia gick på berget fick vi för oss att ändra lite på orienterings påsarna eller vad man kallar dom :D
Undra om dom hittar den ja flyttade :P

Läs!

En sann historia!

En dag frågar en son sin far:
> - "Pappa, springer du en maraton med mig?"
> Pappan svarar:
> -"Ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

> En annan dag frågar sonen sin far igen:
> -"Pappa, springer du en till maraton med mig?"
> och pappan svarar igen:
> -"Ja, min son".

>En dag frågar sonen sin far:
> -"Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
> (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
> Och pappan svarar igen. - "Ja, självklart vill jag det"

Och här kommer videon till denna historia:


Powerwalk

Idag har ja varit på stan med fia och kujtim. Vi fikade me sasha och dillo.. Efter vi satt där en stund gick vi vidare o köpa oss en sallad, när salladen va uppäten drog vi och gick en powerwalk runda på berget. tror vi gick 2,5 km. Rätt bra asså :) Man får börja komma igäng att börja röra på sig nu så man kan va på stranden i sommar :)Helgen

I fredags kom anton på besök :) va trevligt att se honom igen! Trodde han skulle ringa när han va i närheten men istället ringde de på dörren o jag öppnade så stod han där :) Så i fredags va vi hemma lite sen drog vi till terrassen. De va ållefestare, (har ingen aning om varför vi gick dit) Men anton ville säga hej till assio o ja ville hälsa på fia :) .. Men vi stannade inte så länge, vi drog hem vid 1 tiden kanske!

På lördagen tog vi de lungt. Vi båda va trötta så vi såg på tv och åt god mat ! Sen på kvällen gick vi hem till fia för sasha hade fördelsedags fest. Blev en del folk där, sen drog alla vidare till terrassen! Blev en riktigt lyckad kväll :)

Sen idag så åkte han hem. han drog hem vid halv 7 tiden kanske. Men de va riktigt kul att se han igen och att vi kan umgås som bra vänner :)
efter han åkt gick ja hem till fia och såg på en film sen tog vi ett strög. När hon släppte av mig ringde alec o frågade om ja ville komma förbi, så gick till han en stund.. Trevligt!

Nu ska ja lägga mig i sängen o kolla film! / Mli


Den bästa!

Vissa människor saknar man mycket och vissa hela tiden. Sofia är saknar HELA tiden! Synd att hon bor en bit bort bara! Men snart ska hon komma till falköping och parta loss lite :D Ska bli grymt kul! Hon kommer lite innan anton c kommer! Han ska med vara här över studenten så det blir nog kul!

Jag och den BÄSTA !!♥fotboll

Igår var vi och kollade på fotboll där lundgren spelade! Va såå kallt så satt med filt o de andra hade vinterjacka:D
Dom vann med 1-0!

Innan vi kollade på fotboll drog vi hem till max och drack lite kaffe och te =)här kan man va .. :D

Jag är riktig seg på att uppdatera, men gör typ samma saker varje dag :P Men igår jobbade ja natt. Va riktigt kul! Trivs jätte bra och hoppas att få mycket tider!
När ja kom hem från jobbet drog ja till alec där eric och max va! vi såg på en film the love guro. Haha riktigt rolig film! Efter de drog vi till donken. Haha eric är så flum. Han och alec kan skoja om allt.. =)

Ikväll ska ja o alec o max dra och kolla på när lundgren spelar match, ingen aning vart vi skulle med hoppas de inte blir för kallt!

Nu ska ja kila över till min granne alec!
ciao

Miss ma honey! SOFIA

RSS 2.0