Jag gillar han... :)

Du och jag! Finns inget bättre än de!
Du är bara såååå bra!



En mycket seg dag..

Idag vaknade jag vid halv 11 för att ja va tvungen att dra ner till stan och fixa lite saker. Sen när ja kom hem kände jag att ja va tvungen att storstäda. Har inte orkat städa på jätte länge nu. Så nu är de okej igen!
Kim kom förbi innan han skulle dra till träningen, alltid lika mysigt att träffa den killen =) .. Föresten hade vi våran första dejt i onsdags! Vi tog en tripp till skövde och såg på bio, Valkyria. En ruskigt bra film. Tycker ni måste se den om ni inte redan gjort de! Vi ska ha en dejt den 25 mars med, då blir de Kenny Starfighter som gället, (med 14 avsnitt som en julkalender) Jag råkade säga de när vi stod i kön. Och ja började undra va kim började skratta åt. Sen sa han, när började en julkalender bara vara 14 avsnitt?! Man kan säga lite fel ibland :)

Imorn är det fredag och vilket betyder HELG igen. Tycker detta går riktigt snabbt. Tycker inte de är alls länge sen ja flyttade från helsingborg till lilla falköping. Men men, ska inte klaga.. Träffade ju min kim här juuh! Mycket glad för de!

Nu ska ja dra mig hemmåt , men ha en trevlig kväll. Puss E



En dag hos mamma

Nu är jag hos mamma och tänke jag skulle umgås lite med min bror, va ett tag sen jag lekte lite med honom, så idag kände ja att ja kunde komma hit och umgås lite. Vi ska snart spela spel, blir nog monopol. Ett evighets spel. Men om han vill spela de är jag på =) Man måste ju ställa upp lite ! Sen vid 8 kommer my love till mamma. Han ska iväg och spela fotboll nu, så han kommer förbi en sväng sen. Vet inte vad vi ska göra efter. Är inte alls sugen att va hemma hos mig. Har inte orkat städa nu på ett tag, så blir nog att vi går upp till han! =)

Nu ropar linus att ja ska komma. Men ha en trevlig dag allihop !


Vem är Han?

Han heter Kim och är min underbara pojkvän.
Bor i Falköping och är ett år äldre än mig! Han är ett freak när det gäller fotboll, men gör inget, gillar han ändå;)
Han bor lääängst uppe på berget, vilket är lite jobbigt när man ska gå och hälsa på honom. Men lite motion skadar ju aldrig.
Förstår inte hur man kan ha missat honom innan, en sån underbar människa som kim är, är väldigt väldigt svårt att hitta!♥


Måndag

Då va det måndag, Suck... Har en liten känsla av att denna veckan kommer gå grymt sakta! Nu sitter jag hemma hos mormor och kollar på datan lite snabbt, ska snart dra mig hem till linda. Får se vad vi hittar på men något trevligt blir det nog=)

igår fick ja för mig att ja skulle gå hem till kim, va rätt nervös innan ska ja tala om. Men allt gick bra och hans mamma verkar vara jätte trevlig, och deras hus är himla snyggt!. Den killen har nog den skönaste säng jag sovit i ,plus att den va hur stor som hellst! Den kvällen va himla mysig sötnos! High five :D

Nä nu ska ja dra mig och möta linda! Pusss♥

Då va det helg igen!

Då va det helg igen, går riktigt snabbt, och ändå gör man ingenting om dagarna. Helt sjukt!  =/

Igår var jag med linda på stan och kollade lite, sen gick ja ju så klart och hälsa på bull på jobbet=) Efter de drog jag och linda hem till mig och ja lagade mat åt oss båda, och de blev as gott=) .. Sen fick vi för oss att gå och sola, men badet va stängt så vi drog till meddo! Underbart att sola där, man blir ju inte alls varm och ändå blir man brun;) Undra om jag har vunnit en viss tävling med en viss person? Det är så att jag och kim har slagit vad om vem som kan bli brunast innan fredag! Och de är ju lite fusk att han har ett eget solarium, men ja ska inte klaga för mkt ja heller!=)
Efter jag hade solat mötte jag sötnosen och gick hem till bengan och såg på arn med ellen och johanna! Den filmen är bra, men bara en liten aning förlång!

Ellen frågade om jag och miriam ville komma till henne ikväll för hon fyller nämligen 22 Idag! Grattis! =) Så vi får se om vi kommer, för miriam skulle nämligen jobba, men hade varit kul om vi drog dit!





Det var tomt inatt utan dig vid min sida!


Soft dag..

Tjooohoo.. Då var det en ny dag med nya möjligheter.
Funderar om ja ska dra och sola, men de är så tråkigt att bara ligga där, finns ju ingen musik att lyssna på och tiden går rätt segt när man bara ligger där. Hade inte varit fel att ha ett eget solaruim, funderar om ja ska ringa och kolla me farmor om ja kan ta deras. Men tror inte de kan va så himla bra rör i de.. Men får se, hade ju varit bra!

Senare ska jag bara ta de lugnt tror jag, kim kanske skulle komma förbi och de säger ja ju inte nej till =)

Riktigt bra låt=)

Mycket glad!

Vet ni vad?! Jag har en underbar pojkvän!

Tur att man inte kan dö i i sina drömmar,

Har precis drömt det äkligaste jag någonsin drömt, Jo nu ska ja berätta vad jag har drömt för någonting,

Jag, kim och några ja inte vet vilka de är var hemma hos någon på landet, Helt plötsligt börjar ja höra en massa bomber och kollar då ut i fönstet, Bakom det stora berget som fanns bakom huset ser man tusentals helikoptrar åka över oss och börja anfalla. Ingen vet vad man ska göra eftersom det blir en chock för alla men jag lägger mig iaf ner för dom inte ska se mig..
Sen hoppar min dröm, så ja är i stan, och samma sak händer här, bakom berget ser man massa helikoprar köra ovanför oss och släppa massa bomber. Minns inte om någon dog men kim försvann i drömmen sen iaf och ja försatte den själv. Sprang längs intill gatan och försökte hitta någonstan att gömma mig, men fanns inte så mkt eftersom allt var typ ner bombat. Så satte mig och grät vid sjö oh då hittade ja ett papper. Jo på de pappret så fanns det en ritning över hur krigshelikoprtarna körde, och de va över hela världen dom skulle. Och minns att Falköping stod med väldigt tydligt, de visade exakt hur som skulle åka.. (då vaknade ja upp jätte rädd, några minuter senare somnade ja om) Och då kom ja in i samma dröm igen och då va kriget typ slut och´skulle ge sig av. Då satt jag, kim och miriam i en helikopter för att se så alla drog därifrån. (Sen vaknade jag)

Asså att drömma någonting sånt är ju helt sjukt äkligt. Det kändes så verkligt. Man får så många funderingar vad man skulle göra och vad orolig man hade varit för familj och sina vänner. Usch, hoppas sverige aldrig blir utsatt för någonting sånt här..

Underbar låt!


Mys dag med miriam!

Idag är de alla hjärtans dag och det ska mysas med miriam! Vi ska va hemma hos mig och se en film traffic tror ja den heter sen laga mat och bara ta de lugnt! Ska bli mys.
Vaknade upp med ont  halsen och as hes, hoppas de går över snart! Inget kul att va sjuk =/






Att en viss människa kan göra en så glad! =) Vill ha söndag...

Ge mig!

Har blivit förälskad i denna klänning från nelly


Fredag..

Då va det helg igen, Underbart! Igår va med med sötnosen, vi såg på the messengers! Usch vilken äklig film. Hatar när de kommer sånna plötsliga händelser så man hoppar till. Och den filmen var en sådan:) Kunde inte slappna av så mkt! Och han breve mig bra skratta=)
Vi vaknade vid 10 idag för han skulle iväg, så ja tänkte ja skulle sova lite till. Men då skickade mormor ett sms och att hon och stig skulle komma och sätta upp en hylla i köket samt ja skulle få min micro. Det blev as snyggt med hyllan och micron är guldvärd!! Ska snart gå och äta mat hos mormor, får se vad hon ska bjuda på:)
Sen ikväll ska ja va med miriam! Wohoo, har inte träffat henne på as länge nu.. Så ska bli himla kul att träffa dig igen♥



Jag längar till söndag=)

Alla Hjärtans dag!

Då är det snart Alla ♥ Dag. Hur ska du spendera den?!



Den stora anledningen till att man inte kan sova..

Min galna katt som älskar att hoppa på väggar.


Tidiga dagar är ingenting för mig!

Godmorgon.. Är inte ofta ja är uppe såhär tidigt, men kunde inte sova mer för ja kan knappt andas så förkyld ja är. :( Får gå förbi apoteket idag och se om det finns något som kan lindra min förkylning.. När ja ändå är på stan tänkte ja gå förbi Miram på jobbet sen bara chilla. Kanske gå en sväng förbi min familj och se hur dom har de! Träffade mamma lite snabbt igår när ja hade varit och handlat, va meningen ja skulle sola med blev aldrig så får bli idag istället om ja nu orkar vill säga!

Nu ska ja se film och se om ja kanske kan somna! Hörs senare

/ En trött emelie


Du är allt för Underbar Sofia..

Fian säger:

jadu emelie:) men vi är ju bra vänner nu iaf :)och det tycker jag är mkt mkt mkt BRAAA

Fian säger:


Hon är så Underbar den tjejen:) Älskar dig vännen! Alla skulle ha en vän som du!


Sjukling...

Då va det en ny vecka igen. Himla tråkigt, Men de får gå ann.. Vaknade upp idag med mkt ont i halsen och förkyld, inget vidare. Men de bästa av allt va ju att få vakna upp med han.. :) Hade ju tänkt att man kanske skulle få mysa lite på alla hjärtans dag, ne då ska han iväg =( Typiskt.. Men får bli söndag, eller?=)

Nä nu ska ja gå upp från sängen och göra lite te och tycka synd om mig själv! Puss

Vatra..

Igår va jag ute me underbart folk på vatra! När vi kom dit va de inte alls mkt folk och man blev rätt sugen att dra till bogrens för kön va as lång in dit, Men vi stannade kvar och de va tur de. För folket började rulla in lite då och då vilket va skönt:)

Bilder från vatra

Kimpa, 3 stycken ja inte vet, sen oskar


Bill och Bull


Gänget :)


Jag och Kimpa


Top model pose eller:P?

Där fick ni lite bilder som beskrev helgen:)
Haha hände en liten rolig sak idag, Jag och miram skulle beställa pizza, så säger ja vart ja bor och våning o sånt. Ne men tro då att ja säger fel. Har bott i min lägenhet sen december och ja vet knappt va de är för nr på porten:P Lyckat emelie. :P

Vart tar tiden vägen..?

Känner mig såå seg idag, måste ha nått att göra idag, så ja och miriam ska dra ut till min farmor i åsarp en liten stund. Sen laga mat, och umgås. Hade varit kul att se let´s dance.. Provade lite kläder igår för lite skojj skull. Nästan alla mina party klänningar är förstora, =/ Det är ju inte alls bra, måste be mormor sy in alla, men tänk om man skulle gå upp i vikt igen så passar inget sen ändå för de är för litet:P Men får ta hand om det problemet då:)

Nu ska ja laga lite mat och invänta miriam♥


Slappis..

Dagen började inte bra, men mår lite bättre nu! Har pratat lite med vänner och familj och de va guldvärt! Så idag har jag varit och solat med granit, sen umgås lite med miriam.
Just nu sitter jag och kollat på lyxfällan ska strax se film!

Ha en bra dag / E


Grymt besviken!

Hur ofta hjälper han mig med något? typ ALDRIG.. Och nu när jag väl frågar honom om något som jag väl behöver skiter han i de totalt, Han är nog alltid den som aldrig ställer upp för en.. Hur kan man missa en dotters student tex..? Vill man inte att de ska gå bra för en? Förstår inte riktigt vad han tänker med, Han borde förstå att han har en riktig dotter som kan behöva ens hjälp ibland...

Men vissa saker går nog inte ens att drömma om...

Benny säger:

ska lägga mig å vila lite nu, har jobbat serru

Tracka ner på sin egen dotter att ja inte har ett jobb? Är det normalt...=/


Vad ska man göra?

Vad är det som händer?!, varje morgon nu nästan iaf är de en hund som skäller hela tiden,  kimpa hörde inget när han va här, men ja hörde. Är de något jag bara har fått för mig? För de låter som att ägarna till hunden stänger den ute på balkongen på morgonen sen efter någon timme släpper dom in hunden igen. Det är ju himla taskigt om de nu skulle vara så.. Vet inte riktigt vad man ska göra åt de. Om det går för långt får man la helt enkelt gå ut på balkonen och lyssna vart hunden kan va.. eller?


Blogg hjälp...

Nu har ja gjort om 2 bloggar,

Granit
Kim

Vad tycks?!


En vanlig dag..

Måste skaffa mig ett jobb. Det är inte så kul att bara gå hemma hela tiden, måste ha något att göra. Det måste ju va något ställe som vill anställa mig:) Så de är bara att leta vidare. Idag har ja varit med miriam på stan och kollat lite. Rätt skönt att bara fönster shoppa lite när man inte har pengar!:)
Nu ikväll ska ja va me granit, vet inte va vi ska göra. Blir kanske bara att snacka lite skit eller glo film eller nått! Va ett tag sen ja va med honom nu:)

Klippte lugg här om dagen:) Blev rätt nöjd fakstist, men är rätt ovan att se mig själv i lugg, men ja blir nog van med tiden:P



RSS 2.0