Julhandel

Idag har jag köpt antons julklapp. ( ÄNTLIGEN) Va jätte svårt att hitta något bra som inte va allt för dyrt. Han blir nog glad.:)
Vi provade och satte upp julgranen idag. När ja tog ut den ur förpakningen trodde ja de va ett skämt. Den såg jätte konstig ut. Men den blev rätt bra när man stretade ut grenarna! Ser så juligt ut med gran och julklappar under granen. Nu fattar bara snö. Men den lär ju inte komma till skåna i år verkar det som. Blir det första vintern utan snö?! Man hoppas inte det iaf, för det är ingen jul utan snö=(.

Imorgon ska jag jobba på mcdonalds, det är inte så lång dag 11:00 till 17:00. Då ska man springa runt och halka lite. Riktigt halt där. Varit nära på att ramla ett antal gånger, men alltit klarat mig!! Hoppas det inte kommer allt för mycket folk, Har inte lärt mig kassan helt än. Så det blir så himla stressigt om det kommer in 6 pers samtidigt. Man blir lite förvirrad!:) För det är inte 1 knapp man ska trycka på utan flera stycken. Men jag hoppas att jag ska lära mig den snart !:)
Efter jobbet ska jag hem och kolla på film men anton. Vi fixade så vi kunde se dvd idag. Suuper! Vi tog antons playstation och hoppades på att det skulle fungera och det gjorde de. Men frågan är bara om den kan spela brända dvd filmer. Men de lär vi märka.

Hoppas man får jobba på torsdag och i helgen på Cantina! Hade varit kul och tjäna lite pengar plus driks:). Det är ju inte så att man får driks på mcdonalds:)
Nä nu ska jag gå och städa lite,
Puss och kram!

image362

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0