Dryga människor!!!

Ja vart ska man börja, i helgen har de varit rätt slappt! Fredagen gjorde vi inte så mycket, vi var en sväng hos ernesa och mats och såg en film! Köpte en stooor påse godis, typ 60 kr. Typ allt kvar :D Men de e bra o spara!:)
I Lördags var de kalas i malmö hos antons familj, vi firade anton och hans mamma! Grattisgrattis! Vi åt en jätte god middag sant en underbar efterrätt! Men jag var tvungen att gå rätt tidigt därifrån pga av att jag skulle börja jobba! Men allt gick jätte bra, var lite orolig att jag inte skulle komma fram itid. Men det gjrde jag. Igår kom tydligen alla drya människor till cantina igår. Höll på att smälla av. Alla va så jobbiga! Det fanns en stund då alla fick för sig att komma fram samtidigt och byta lite lappar så dom får fel jacka sen skälla ut oss! Det var fleeera som fick fel jacka pga av att dom gick in några stycken sen är det 1 som har koll på 7 brickor tex. Så ingen har ju någon aning om vems jacka som är vem. Så blir dom helt galna om dom får fel jacka! Men det är deras eget fel att dom inte har koll på sig EGEN bricka! Sen fanns det en engelsk kille som kom fram och anklagade oss för att vi hade tagit hans mobil telefon, så jag ringde chefen och bad honom komma ner och prata me killen. Men killen var SÄKER på att vi hade tagit den. Sen bad jag honom att lägga jackan på bordet så jag skulle kunna känna på fickorna om den låg där. (fulla har inte så bra koll alltid) Och vipps, vad är det jag hittar. Jo hans mobil telefon som låg i en innerficka. Men tydligen hade det blivit ett hål så mobilen hade ramlat ner inne i jackan. Och han bad om ursäkt. Hatar sånna människor ! Ahhh. Sen så klart så skulle alla klaga på att man såg så sur ut.(det skadar ju inte andra med lite leende på läpparna) Men klart att man ser sur ut och alla håller på att tjafsa med en hela tiden när det är dom som har fel! .. Vi försöker se glada ut hela tiden, men inte så lätt tillslut. Men pga som hände fick vi en del driks av folk som bad om ursäkt så fick ihop runt 200 kr! Helt ok!

Nästa helg så frågade antons pappa mig om ja hade lust att hjälpa till och servera på antons mammas öppethus! Jag tror ja kommer att göra det !:) Beror lite på om ja får jobb på fredag på cantina. Men de tror ja inte för ja har jobb där på lördag. Så det ska bli nått att se fram emot !:)

Nä nu ska jag åka till falkenberg och kolla på när övk förlorar :( ! Ha det bra allihop! Puss
Bjuder på en bild från olympiaden

image606

Kommentarer
Postat av: Cissi

vilken fin blogg du har! :) mycket lättare att läsa nu med... :) puss!

2008-02-03 @ 22:21:42
URL: http://Cirre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0