Halmstad plus 11 timmars jobb

Nu är jag helt slut.. Jobbade 11 timmar inatt på Cantina. Och innan det var vi i Halmstad och badade, höll på att somna på cantina, blev riktigt trött.. Men det gick bra!:) Det jobbade en kille med mig igår och han pratade hela tiden så de höll mig vaken!!

Gud va kul det var att bada, har inte gjort de på nästan 1 år.. Men det var lite blygsamt att gå ut bland folket. Har ju aldrig visat mig för folk i bikini innan sen jag fick prickarna :( Men det gick riktigt bra!
Det var Jag , anton , mats , ernesa , Niklas och Nenne som tog en tripp till halmstad! Det var inte så jätte stort där inne men vi hade kul:)  Det får man göra om !

Idag är det match för ÖVK. Vet inte än om jag orkar åka och kolla är rätt seg i kroppen. Men det hade varit kul om dom kunde vinna idag med :) Sen är det extra kul om dom skulle vinna för det blir ju deras första vinst på hemmaplan! (Hoppas)

Åhhh vill hem nu. Vill va hemma hos mamma och mina bröder. Hade varit skönt att slippa göra allt ett tag! Bara ta det lugnt. Fast det lär ju inte hända. Har ju fått ett heltids schema från Mc och det är inte så jätte kul! Trivs inte alls bra. Så jag hoppas på att få något annat jobb snart som man har sökt!

Bye!

Gamla tider är saknade!
image468

Kommentarer
Postat av: ernesa

söto, du va snyggast av alla på badet=) love you

2008-01-13 @ 21:26:30

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0