Skövde!

Gårdagen spenderades med fia! Jag och miriam gick och hälsade på fia när hon jobbade och tog en fika, sen kom assio samt kovan på besök med! Så satt vi där och snackade lite, var trevligt!

Efter fia slutade drog vi hem till kovan för han skulle hämta en sak och visa hur lägenheten såg ut. Men ja hade aldrig vågat bo där. De sägs att de spökar där. Usch usch. Och jag är en sån som kan tro på allt man hör. Så de är inte nog mitt område att bo i precis =P

Vi snackade om att kovan skulle kanske köra fia och kujtim till landvetter inatt. Klart att ja ville hänga med =) Har ju ändå inget annat för mig! Sen kan de va kul att säga hej då till dom =)

Efter ja varit hos fia gick ja hem till alec där eric va.. =) Vi satt och snackade lite och kollade på IFL .. Livsfarlig sport ju, men kropparna killarna har är ju inget man säger nej till ! =P

Nu idag ska ja och fia dra till skövde där hon ska kolla på lite saker till resan. Man blir så avis. Jag vill med iväg och sola och bada! Men de blir snart sofia ;)

Nu ska ja göra iording mig! Hörs sen


Kommentarer
Postat av: Sofia

mhmmm, boys;) hihi. Jo klart det blir snart, typ bara nån månad:) wohoo! grymt kul vi ska ha

2009-04-21 @ 14:05:56

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0