Uppdatering..

Torsdag: Då åkte jag hem från helsingborg! Senare på kvällen så kom miriam förbi mig lite. Vi tänkte bara va hemma och ta de lugnt. Men blev inte så. Vi drog till en förfest hos lundgren där gänget va! Sen åkte vi till skövde. Först gick vi in på Husaren men jag tyckte de inte va så kul där. Så jag drog vidare till bogrens där gänget va! =) Va en riktigt rolig kväll med underbart sällskap!!

Fredag: I fredags drog jag och mirre till skövde för att träffa lodin! Vi gick runt och kollade lite, var himla trevligt! På tåget till skövde träffade vi dessa 3 killar;Rätt coolt att dom va på tåget samtidigt. Han från fråga olle är ju riktigt snygg!! =)
På kvällen Gick jag och mirre på fest tillsamans med alec där lundgren och gänget va! Vi stannade inte så länge, men var kul att träffa människor man inte sett på as länge. Sen gick vi till puben där fia va! =) Efter vi varit på puben drog vi till dagnys. Va kanske inte de roligaste men sällskapet gjorde allt =)

Lördag: Då var jag med miriam. Vi gick först till frejja hallen där sofia var med sitt volleyboll lag! Sen satte vi oss vid tennisbanan och bara njöt av solen. Nenne gick förbi med några kompisar och stannade och snackade lite. Sen fick ja ett samtal av fia. Hon, kujtim och dillo va på mingus så ja och mirre drog dit! Satt där och glassade i solen ett litet tag, sen åkte vi till fia en liten sväng. Men blev så hungrig så ja och mirre drog hem till mig och åt lite! =) vad himla gott!
efter vi varit hemma ett tag drog vi hem till alec och softade lite. Haha ja spelar FIFA och de gick ju då sådär. men gjorde 2 mål iaf! Tycker jag ska vara stolt =P
Efter alec drog ja och mirre till puben där fia och kujtim var! Satt där till 2 sen va de dax att dra hem och sova =)

Söndag: Då blir det mys med miriam. Vi drar kanske en sväng förbi alec och kollar läget annars blir de bara film hos mig! Ska kolla vad fia ska göra ikväll så kanske man kan dra till henne och kolla läget =)

Kommentarer
Postat av: Mirre

shit vi har haft några händelserika dagar kan man säga : haha..men vart kul!! :D pusss

2009-04-19 @ 14:28:06
Postat av: Mamma

"Stolt" stavas det älskling ;-) Och han i fråga Olle, Martin, e lite för gammal för dig, gumman :-) Puss!

2009-04-19 @ 15:08:01

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0