En helt vanlig Tisdag!

Min dag har börjat riktigt segt, vaknade halv 8 för ja skulle på möte kl 9. Vilket inte var någon höjdare, hade gärna legat kvar i en varm säng några timmar till. Men hepp ja gick ut i snö ovädret till arbetsförmedlingen. Efter ja varit på de mötet gick ja vidare till stan. Det va lääängesen ja stod utanför en affär för att vänta på att de skule öppna! :) Men hälsade på miriam inne på hennes jobb vilket va trevligt!

Nu ikväll vet ja inte riktigt vad ja ska göra, blir så himla rastös på att bara gå hemma och inte ha något jobb! Vill ut i arbetslivet. Känns lite trist att man lämnade hbg för där hade man ju ett jobb som man hade fått stanna kvar hos. Men icke då, ja skulle till fkp! Men hoppas det löser sig snart...

Jag har planer att åka till värnamo i februari, men vet inte om ja ska åka till helsingborg innan de och ta värmamo på vägen hem! Hade varit grymt kul att träffa kim och hennes polare samt anton! Och resan är ju inget man behöver oroa sig för isf, åker lastbil med någon av pappas arbetskollegor!


Nu ska ja dra mig hemmåt, Men ni får ha en fortsatt trevlig dag!
Puss E


En bild kan beskriva mer än 1000 ord:)

Kommentarer
Postat av: Josefina

men när tävlingen slut då

2009-01-21 @ 06:09:53
URL: http://josefinaljus.webblogg.se/
Postat av: Sofia

NAAW:) Jag tycker vi är grymt söta på denna bilden asså:) maha. I lova ya

2009-01-21 @ 17:42:20
Postat av: emelie

Haha vi är grymt söta!! Saknar de ställer lite faktist:P Mysigt att gå runt där! gömma sig lite bland krokodilerna:D Love ya too

2009-01-21 @ 17:58:47
Postat av: Anonym

Jaa det stället vaa ju hur mysigt som helst. vi får ta en tripp dit nångång:P

2009-01-23 @ 01:04:25
Postat av: Perra

Du ska inte köpa då? =p Här är det bara fint tack. Letar lägenhet i Ängelholm men det tar väl ett tag. Hur är det själv?

2009-01-23 @ 21:43:14

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0